Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s grafikou ?

daneko1

Otázka

Mám cca 4 měsíce PS3 Slim 250GB, které provozuji na Samsungu 40 LEB550 a u některých her mě (Uncharted 2, Batman, Infamous 2 atd...) problikávají (většinou bíle) pixely na okrajích textur (hrany působí zubatě). Proto se chci zeptat jestli nevíte kde může být problém? Bohužel nemám ve svém okolí nikoho kdo vlastní PS3, takže nemohu porovnat. Pokud se podívám na videa na youtube tak mají všichni hrany textur krásně vyhlazené. Jinak jsem zkoušel připojit PS3 i na můj 24"HP monitor, ale vypadá to pořád stejně. Rád bych poprosil o radu co s tím, klidně pošlu na email i foto.

Předem díky.

Přikládám i 4x foto z Infamous snad je to dostatečné...jinak ještě přidám z Uncharted 2

http://profile.imageshack.us/user/daneko1/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Závada na RSXku -> reklamace

Kdyby to bylo jinde (kabel, TV), tak by to nebylo na krajích textur, ale na krajích obrazovky, popř. náhodně po displeji.

EDIT: Tak koukám na ty fotky. Možná by bylo dobrý to vyfotit s malým ISO, protože takhle nepoznáme co je chyba a co šum foťáku. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu