Bunny1468622758 Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Po delší době jsem si dal na PSP Killzone a teď jsem si chtěl stáhnout patch na CHAPTER 5 a infrastructure, ale když v menu dám DOWNLOADS, tak mi to napíše takový ty kecy, jakože si mám v nastavení zapnout Conserve Memory... Tak jsem z toho vyjel a dal jsem Conserve Memory: ON a furt to samý, tak jsem dal OFF, zase... Nechápu, prostě si nemůžu stáhnout CHAPTER 5... Pořád mi to píše, ať se dám On a to já mám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Pokud nejde tak tady mas navod. instalace: 1) Nakopirovat patch na Root karty (hra musi byt na karte take) 2) Spustit hru 3) Ve hre spustit polozku Download (musite mit Wi-Fi packu nahore) 4) Hra se bude chtit pripojit, klidne ji to znemoznete 5) Vsecko potvrdte (nabijte baterku!) a ted se proveri rychlost vasi karty pri intstalaci 6) Po instalaci se hra automaticky resetuje 7) Muzete hrat (teda ty predchozi 4 kapitoly musite mit dohrane) skvelou 5. kapitolu! http://www.edisk.cz/stahni/67899/PSP.rar_73.39MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Nejde mi to stáhnout, píše to This file has been removed from the server, because the file has not been accessed in a long time. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Nejde mi to stáhnout .... Opraveno .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 mám to hodit přímo na root karty, nebo do složky GAME, nebo jětě někam jinam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 mám to hodit přímo na root karty, nebo do složky GAME, nebo jětě někam jinam? Do slozky GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Pořád to nefunguje... Kliknu na DOWNLOADS a napíše mi to něco o tom Conserve Memory, potom je jen černá obrazovka, potom z toho musim vyjet kolečkem a to po chvíly napíše Killzone: Liberation Update has already been installed a potom se hra zapne znova, žádná instalace neproběhla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Asi ti neco zustalo na karte kdyz jsi jeste hraval Killzone online :) budes muset vymazat saved a iso hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 takže musim všechno vymazat a začít hrát hru od začátku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 takže musim všechno vymazat a začít hrát hru od začátku? Ja bych zkusil vymazat hru z karty a stahnul uplne novou a vymazal saved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Ja bych zkusil vymazat hru z karty a stahnul uplne novou a vymazal saved. saved, tim myslíš jako SAVEDATA a to by znamenalo, že bych to musel hrát od začátku... Nebo jaký saved? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.