Freddy33 Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2010 Mám PSP Go jeden den a zkoušel sem se připojit na Wi-fi domácí síť a nejde mi to, poraďte prosím, kde je problém??? Už sem docela zoufalej zkouším všechno možné... Nastavení na Routeru: WPA-PSK a filtr MAC adress vypnutý SSID nastaven správně WPA Key taky, zkoušel se to třeba na mobilu smazat a zadat to stejné, co na PSP mobil se připojí PSP ne Na PSP jsem zkoušel různý kombinace a stále nic, ať sem nastavil IP, DNS atd. ručně, nebo automaticky...pořád nic, poraďte prosím Citovat
0 Freddy33 Odesláno Červen 26, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 26, 2010 Tak mi to nedalo a hrál sem si s tím a teď to hodilo zase jinou chybu: Že je slabý signál, nevíte co s tím? Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2010 .. jak jsi daleko od toho routeru? :D Citovat
0 Freddy33 Odesláno Červen 27, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 27, 2010 Cca 1-2metry..:D hele už sem to rozchodil, pohrál sem si s nastavením routeru a jde to, měl se zaplé jen to 802,11g, takže sem dal i jiné (802,11b) a vždy, když se chci přihlásit, tak musím dát šifrování WEP a pak to jde, na WPA-PSK se nepřihlásím, ale to mi až tak nevadí...stejně o PSP doma ještě nikdo neví, takže si s tím hraju, když nejsou doma..:D Ale všem děkuju za pomoc!!! Citovat
Otázka
Freddy33
Mám PSP Go jeden den a zkoušel sem se připojit na Wi-fi domácí síť a nejde mi to, poraďte prosím, kde je problém???
Už sem docela zoufalej zkouším všechno možné...
Nastavení na Routeru: WPA-PSK a filtr MAC adress vypnutý
SSID nastaven správně
WPA Key taky, zkoušel se to třeba na mobilu smazat a zadat to stejné, co na PSP mobil se připojí PSP ne
Na PSP jsem zkoušel různý kombinace a stále nic, ať sem nastavil IP, DNS atd. ručně, nebo automaticky...pořád nic, poraďte prosím
29 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.