Freddy33 Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Mám PSP Go jeden den a zkoušel sem se připojit na Wi-fi domácí síť a nejde mi to, poraďte prosím, kde je problém??? Už sem docela zoufalej zkouším všechno možné... Nastavení na Routeru: WPA-PSK a filtr MAC adress vypnutý SSID nastaven správně WPA Key taky, zkoušel se to třeba na mobilu smazat a zadat to stejné, co na PSP mobil se připojí PSP ne Na PSP jsem zkoušel různý kombinace a stále nic, ať sem nastavil IP, DNS atd. ručně, nebo automaticky...pořád nic, poraďte prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Mám tento router. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freddy33 Odesláno Červen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Tak mi to nedalo a hrál sem si s tím a teď to hodilo zase jinou chybu: Že je slabý signál, nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 .. jak jsi daleko od toho routeru? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freddy33 Odesláno Červen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Cca 1-2metry..:D hele už sem to rozchodil, pohrál sem si s nastavením routeru a jde to, měl se zaplé jen to 802,11g, takže sem dal i jiné (802,11b) a vždy, když se chci přihlásit, tak musím dát šifrování WEP a pak to jde, na WPA-PSK se nepřihlásím, ale to mi až tak nevadí...stejně o PSP doma ještě nikdo neví, takže si s tím hraju, když nejsou doma..:D Ale všem děkuju za pomoc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Freddy33
Mám PSP Go jeden den a zkoušel sem se připojit na Wi-fi domácí síť a nejde mi to, poraďte prosím, kde je problém???
Už sem docela zoufalej zkouším všechno možné...
Nastavení na Routeru: WPA-PSK a filtr MAC adress vypnutý
SSID nastaven správně
WPA Key taky, zkoušel se to třeba na mobilu smazat a zadat to stejné, co na PSP mobil se připojí PSP ne
Na PSP jsem zkoušel různý kombinace a stále nic, ať sem nastavil IP, DNS atd. ručně, nebo automaticky...pořád nic, poraďte prosím
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
29 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.