xDCx Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 forwhat co tu machrujes ty pico zaostala, jebes matku a jebes si do drzky hovna pico. totalni a nechutny sracky, fujky fujky, smrdis jako zdechlej pes na Novym Meste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Muzes mi rict cim jsi tady kompenzuju komplexy ? Jen me zajimalo z jakyhe duvodu si to tam davaji.Vnucuju tady snad nekomu ze me tu potrebuje ? Ja spis nechapu na co se tady rozjelo to kolo ponizovani:D Copak sem tu napsal ze prznim male deti? Někdo tam má co vlastní a někdo namyšlené citáty kterýma si honí ego, co je lepší :) Očividně je na světě další oblíbený sponzor :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 forwhat co tu machrujes ty pico zaostala, jebes matku a jebes si do drzky hovna pico. totalni a nechutny sracky, fujky fujky, smrdis jako zdechlej pes na Novym Meste Hmmm malé dítě a kolik už umí slov...fíha.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 lidi tohle nikam nevede lockněte to zato nikdo nemuže že blbý lidi dělaj blby topicy a pak čekaj dobrou odpověď prostě na blbou otázku blbá odpověď a teď lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Diky za odpovedi, jen opravdu malo lidi mi napsalo co jsem chtel slyset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDCx Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Hmmm malé dítě a kolik už umí slov...fíha.. bez se radsi podrezat,kryple. mimochodem Zlín se prejmenoval na Cortina d'Ampezzo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Zdarek, neim co k tomu mam dotat ... rači se nebudu vyjadřovat ..... :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Tak teď mě fakt dost zaráží, co jsou zdejší uživatelé schopni napsat... nechápu. Někdo se zeptá na celkem normální otázku a odpovědi jsou jen nadávky? Je to normální? Jsou tu mnohem a mnohem horší témata. Každý ať si dá do podpisu co chce, jestli si tam někdo chce vypsat obsah svojí skříně s oblečením je to jeho věc, ať to udělá. Je fakt, že to úplně špatné není - aspoň víš, jestli ti odpovídá člověk, který tu danou věc má a nebo nemá a jen si myslí, že to tak je.. Ale co se tu rozjelo za debatu je fakt k smíchu těm všem, kteří se zmohli pouze na nadávky. Obzláště teda uživatel xDCx - ty máš asi hodně velký komplex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts