koren5 Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Ahoj, Máte nějaké zkušenost s ver 4.3E. Smradi si to abgrejdovali na tuto ver. A nefunguje USB Loader. Máte někdo nějakou radu ???? Díky MOC MOC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vipous Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Takze pokud to spravne chapu, tak je to zas postup pro lidi co uz hack meli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koren5 Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 mohl by to nekdo prelozit..?? rozumim tomu jak koza petrzeli.. Nabizim 500,- tomu kdo mi pomuze rozbehnout soft unlock na 4.3E uz jsem z toho hotovej :D Přídávám se s 500,- tomu kdo mi to rozběhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vipous Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Taky uz ses z toho hotovej, vid..?? Ja ctu co muzu, ale vzdycky schorim na anglictine.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koren5 Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Taky uz ses z toho hotovej, vid..?? Ja ctu co muzu, ale vzdycky schorim na anglictine.. Jo jo jsem, měl jsem to haknute od Hexera a dětičky si to přehrali na 4,3. Hexer je na měsíc na dovolené tak věřím, že co nejdříve napíše návod nebo se o to pokusi jiný machr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vipous Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 jj ja vim psal jsem mu a odpoved byla, ze jak se vrato z dovci tak to spachame.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jiri6609 Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Vy ste jak bambusy, co ti pomuze Hexer, seriousS to rozbehl, napsal tu navod, tak co furt resite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vipous Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 a proc nas urazis..?? Resime to, ze ja nemel konzoli nikdy flaschlou a proto mi nemuze fungovat navod od seiouse a anglicky neumim, abych si prelozil navod pro neflaschlou verzi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 John23 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Zdar nepucil by me negdo lego indiana jones? Dík asi to bez toho nepujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NedasDostanes Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Takze proste bez Lego Indiana to zatim nejde. Za prachy si muzes nechat systém 4.3 hacknout na wiihack cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Pokud nekdo potrebuje podrobne info ci navod v cestine :) muj mejlik znate :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tankis Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Dotaz, mám nove Wii koupené v prosinci. Mám tam soft 4.3E a Hexer mi tam hodil Neogamu a USBloader, Neogama nejede vlbec vždy to napíše dvd error a USBloader jede bezproblému. Chci se zeptat jde něak rozběhnout neogamu abyhc mohl pálit DVD nebo není šnace a budu muset jen přez USB? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Musel bys tam nahodit DARKCORP, coz by melo dovolit hrani palenych DVD. Jinak ne. Ale nezkousel jsem, USB je pohodlnejsi. What is it? It's a complete software modification for your Nintendo Wii to allow you to play almost all of your in-region backup burnt Wii and GameCube games via the disc channel without opening your console or having to use a loader application. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tankis Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Jako nevadí mi to USB ale jsem oemzený místem zatím co DVD mám moc ale HDD nemám (K DVD mám přístup zdarma) na DVD si hru můžu schovat a vytahnout ji třeba i za rok ale zatím co na hdd jsem omezen místem (tedy u mě 8GB flashka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hypergunx Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 http://please.hackmii.com/ sem klikněte vyplnte do poliček mac adresu vašeho wii , ta je v nastaveni pripojrní stahnete soubor a rozbalte ho do rootu SD karty vložte kartu do wii a kliknete na obalku z poštou bude tam nova zpráva z obrázkem hořící bomby oteřete zprávu a hotovo nainstalujte homebrew a potom bootmii hotovo a už nemusite posilat nikomu peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
koren5
Ahoj,
Máte nějaké zkušenost s ver 4.3E. Smradi si to abgrejdovali na tuto ver. A nefunguje USB Loader.
Máte někdo nějakou radu ????
Díky MOC MOC
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
18
15
11
11
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 10
10
črn 8
9
črn 17
8
črn 28
7
Top Posters For This Question
jiri6609 18 posts
SeriousS 15 posts
Vipous 11 posts
koren5 11 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 10 2010
10 posts
črn 8 2010
9 posts
črn 17 2010
8 posts
črn 28 2010
7 posts
89 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.