Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Špatný HDMI kabel ?

Rocko

Otázka

Dneska jsem si konečně pořídil ps3 ale asi mám špatnej HDMI kabel.

Když jsem chtěl v menu nastavit rozlišení 1080p tak mi obraz začal zrnit a skákat,na pozadí bylo vidět normállně nastavení ale bylo to jak špatně naladěná televize,s nastavením 720p šlape obraz pěkně jen sem tam při hraní přeskočí taková čára. Potom se mi ještě seká zvuk při hraní,zatím zkoušeno na jedné hře takže je možná problém hry ale to nastavení obrazu blbne v menu.

Tak se chci zeptat jestli to je špatnej kabel nebo něco jinýho ?

Dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

kolik stal ten kabel je origo od sony ?? zkus to normalne pres AV kabel.. sice bude humus obraz.. ale kdyz to pojede normal muzes vyloucit chybu u ps3...

jinak zkus se podivat jestli to hdmi nekde neni zastrecny jen z pulky (vis jak to myslim snad...)

jinak urco i jiny hdmi kabel bych zkusil .. pokud je origo sony tak reklamace..

Odkaz ke komentáři

• 0
kolik stal ten kabel je origo od sony ?? zkus to normalne pres AV kabel.. sice bude humus obraz.. ale kdyz to pojede normal muzes vyloucit chybu u ps3...

jinak zkus se podivat jestli to hdmi nekde neni zastrecny jen z pulky (vis jak to myslim snad...)

jinak urco i jiny hdmi kabel bych zkusil .. pokud je origo sony tak reklamace..

no ale pres AV kabel to sice jit muze ale porad muze bejt chyba v PS3 co kdyz ma znicenej vystup HDMI z PS3.....

jinak zkus jinej HDMI kabel a pak uvidis.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak kabel jsem kupoval na xzone,počítal jsem stím že tam + za tu cenu to bude kvalita :/

Hraju na monitoru Benq HD2220,má full HD takže by tam mělo 1080p jít.

Nainstaloval sem si nejnovější FW,pak jsem kabel připojil do druhýho HDMI slotu na monitoru a zvuk už funguje tak jak má,jedinej problém co zůstává je ten že mi to nechce jít v těch 1080p takže to bude asi kabelem :(

Odkaz ke komentáři

• 0

Tj divný. nebejt to z Xzone, řeknu ti, že ten kabel nepodporuje 1080p, ale třeba jen 1080i.

Ale poslouchej.

Jestli máš hru, co je v 720 i 1080, di do settings - display - video a tam odškrtni 720. Pak ti vše pojede v 1080p, kdyby ne, bude někde chyba.

Je to divný, ale i když je hra ve vyšším, automaticky se to pouští v nižším :D. Taky to přepínám.

Odkaz ke komentáři

• 0
Mno tak to asi bude můj přípád, 1080i mi to bere :/

A eště jsem si všimnul že když se pořádně podívám tak mi přes monitor priblikávaj miniaturní červený tečky..

A nemáš po ruce jiný kábl? Nebo si pujč od kámoše zkus to.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu