brians Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Restartoval jsem pc pustim ho znova teď se začnu přihlašovat do STEAMU všechno jde ok. Přihlásím se bez problému, ale teď je tu velký problém nemohu se vůbec dostat do sekce Comunity ani nevidím své přátelé. :frown: A proto mě nejdou vůbec hrát hry online multipayer :-( Prosím pomozte mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 jakej máš defaultní jazyk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 jakej máš defaultní jazyk? Mám tam angličtinu a vypadalo to jako by se steam vůbec nechce připojit ke komunitě vůbec nevím co se děje :-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Teď mě to chvíli šlo a zase to celé se ztratilo :-( Panebože já si asi nezahraju ani nepokecám s přáteli :((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Mě funguje ,ale nezvykle pomalu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Mě funguje ,ale nezvykle pomalu... To znamená, že ti celý steam pracuje pomalu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Void1468624854 Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 steam servery mužou byt přetížene nebo se děla nějaka udržba nebo tak mě to taky jelo pomalu ale už by to mělo byt ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
brians
Restartoval jsem pc pustim ho znova teď se začnu přihlašovat do STEAMU všechno jde ok.
Přihlásím se bez problému, ale teď je tu velký problém nemohu se vůbec dostat do sekce Comunity ani nevidím své přátelé. :frown:
A proto mě nejdou vůbec hrát hry online multipayer :-(
Prosím pomozte mi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.