ten kdo si neví rady Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Vím že to tady už je , ale mě to nefunguje. Jde o to, že když se připojuju k internetu na psp napise se tam NOT SUPPORTED. Zabezbečení WPA-PSK AES - nefunguje na psp Open System (nezapezpečeno) - taky nefunguje WPA-enterprise - taky nejde nic jiného na výběr nemám a ani jedno nefunguje Už nevím co udělat tak pls poradte.. PS: U kamaráda v paneláku je wifi něčí (otevřená) a tam se připojim uplne v pohode ale u me doma ne :frown:!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ten kdo si neví rady Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 už jsem na to přišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freddy33 Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 A čím to bylo? Já mám obdobný problém s PSP Go, vyzkoušel sem snad už vše a stále se nepřipojím, tak by mi třeba tvá rada pomohla...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Jo plz porad am zcela stejny problem. WPA-PSK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atavarecek Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Nemate nejspis nastavene adresy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ten kdo si neví rady
Vím že to tady už je , ale mě to nefunguje.
Jde o to, že když se připojuju k internetu na psp napise se tam NOT SUPPORTED. Zabezbečení WPA-PSK AES - nefunguje na psp
Open System (nezapezpečeno) - taky nefunguje
WPA-enterprise - taky nejde
nic jiného na výběr nemám a ani jedno nefunguje
Už nevím co udělat tak pls poradte..
PS: U kamaráda v paneláku je wifi něčí (otevřená) a tam se připojim uplne v pohode ale u me doma ne :frown:!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.