ten kdo si neví rady Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2010 Vím že to tady už je , ale mě to nefunguje. Jde o to, že když se připojuju k internetu na psp napise se tam NOT SUPPORTED. Zabezbečení WPA-PSK AES - nefunguje na psp Open System (nezapezpečeno) - taky nefunguje WPA-enterprise - taky nejde nic jiného na výběr nemám a ani jedno nefunguje Už nevím co udělat tak pls poradte.. PS: U kamaráda v paneláku je wifi něčí (otevřená) a tam se připojim uplne v pohode ale u me doma ne :frown:!!! Citovat
0 ten kdo si neví rady Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 25, 2010 už jsem na to přišel Citovat
0 Freddy33 Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2010 A čím to bylo? Já mám obdobný problém s PSP Go, vyzkoušel sem snad už vše a stále se nepřipojím, tak by mi třeba tvá rada pomohla...:) Citovat
0 hosanek Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2010 Jo plz porad am zcela stejny problem. WPA-PSK... Citovat
0 atavarecek Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2010 Nemate nejspis nastavene adresy.. Citovat
Otázka
ten kdo si neví rady
Vím že to tady už je , ale mě to nefunguje.
Jde o to, že když se připojuju k internetu na psp napise se tam NOT SUPPORTED. Zabezbečení WPA-PSK AES - nefunguje na psp
Open System (nezapezpečeno) - taky nefunguje
WPA-enterprise - taky nejde
nic jiného na výběr nemám a ani jedno nefunguje
Už nevím co udělat tak pls poradte..
PS: U kamaráda v paneláku je wifi něčí (otevřená) a tam se připojim uplne v pohode ale u me doma ne :frown:!!!
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.