Potřeboval bych teď nutně pomoci jak mám kontaktovat jednoho člověka co mě smazal z přátel a navíc blokuje mojí komunikaci takže mu nemůžu vůbec nic napsat :(((
Jako znali jsme se půl roku byli jsme nejlepší kamarádi na steamu s nikým jsem se tolika nepokecal a on mě, pak najednou vymaže a já mu ani, pak takhle nemmůžu nic napsat :-(
Takhle to začalo a skončilo prostě hadat se o blbostech a pak to takhle dopadne s každým jednám fér a nikomu bez důvodně nenadávám takže pro posouzení důvodu okončení našeho přátelství posílám citaci poslední naši komunikace :
Never tell your password to anyone.
[-]Freak: proč nemáš - ?
[EU]Dakas|Cz: ty vis moc dobre proc :(
[-]Freak: takže sereš na klan?
[EU]Dakas|Cz: mel bych snad?
[-]Freak: nemáš -
[-]Freak: takže leftuješ:
[-]Freak: ?
[EU]Dakas|Cz: ceho jako?
[-]Freak: ty vole nemáš náš znak
[-]Freak: takže sereš na klan nebno jakej máš duvod
[EU]Dakas|Cz: ja ti ho reknu a ty me ukamenujes ze?
[-]Freak: coo?
[EU]Dakas|Cz: kdyz ti to reknu
[EU]Dakas|Cz: co tim vyresis?
[-]Freak: ok takže kick
[EU]Dakas|Cz: jako vubec nechapu
[-]Freak: TY VOLE TAK MI KURVA REKNI PROC NEMAS DO PICE TEN ZNAK A NEMEL PICOVINY
[EU]Dakas|Cz: za vsechno muze tvuj pritel zerius to je ten duvod meho odchodu dick to pochpis ale at vi sakra proc!
[-]Freak: mluv nebo ser pismena
[EU]Dakas|Cz: vyjebaval se mnou a stacilo me to nenecham si to libit od nikoho!
[EU]Dakas|Cz: jako ja za to nemuzu to rekni ty jemu ze se mnou nebude takhle vyjebavat
[-]Freak is now Offline.
Your state is set to Offline.
Lost connection to Steam, will rejoin chat automatically when connection regained.
Za jake koliv napady a rady budu vdecny chci proste toho cloveka nutne konatkovat diky za pomoc.
Otázka
brians
Potřeboval bych teď nutně pomoci jak mám kontaktovat jednoho člověka co mě smazal z přátel a navíc blokuje mojí komunikaci takže mu nemůžu vůbec nic napsat :(((
Tady je jeho profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198006285494
Jako znali jsme se půl roku byli jsme nejlepší kamarádi na steamu s nikým jsem se tolika nepokecal a on mě, pak najednou vymaže a já mu ani, pak takhle nemmůžu nic napsat :-(
Takhle to začalo a skončilo prostě hadat se o blbostech a pak to takhle dopadne s každým jednám fér a nikomu bez důvodně nenadávám takže pro posouzení důvodu okončení našeho přátelství posílám citaci poslední naši komunikace :
Never tell your password to anyone.
[-]Freak: proč nemáš - ?
[EU]Dakas|Cz: ty vis moc dobre proc :(
[-]Freak: takže sereš na klan?
[EU]Dakas|Cz: mel bych snad?
[-]Freak: nemáš -
[-]Freak: takže leftuješ:
[-]Freak: ?
[EU]Dakas|Cz: ceho jako?
[-]Freak: ty vole nemáš náš znak
[-]Freak: takže sereš na klan nebno jakej máš duvod
[EU]Dakas|Cz: ja ti ho reknu a ty me ukamenujes ze?
[-]Freak: coo?
[EU]Dakas|Cz: kdyz ti to reknu
[EU]Dakas|Cz: co tim vyresis?
[-]Freak: ok takže kick
[EU]Dakas|Cz: jako vubec nechapu
[-]Freak: TY VOLE TAK MI KURVA REKNI PROC NEMAS DO PICE TEN ZNAK A NEMEL PICOVINY
[EU]Dakas|Cz: za vsechno muze tvuj pritel zerius to je ten duvod meho odchodu dick to pochpis ale at vi sakra proc!
[-]Freak: mluv nebo ser pismena
[EU]Dakas|Cz: vyjebaval se mnou a stacilo me to nenecham si to libit od nikoho!
[EU]Dakas|Cz: jako ja za to nemuzu to rekni ty jemu ze se mnou nebude takhle vyjebavat
[-]Freak is now Offline.
Your state is set to Offline.
Lost connection to Steam, will rejoin chat automatically when connection regained.
Za jake koliv napady a rady budu vdecny chci proste toho cloveka nutne konatkovat diky za pomoc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.