Adze88 Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Taky budu velmi rád když nám někdo poradí jak na aktualizaci - v off. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Tady je update soupisek!!!!!:-) http://www.megaupload.com/?d=1ZCLXJEU Zatim zkousim jak to nahrat do xka.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vena1893 Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Tak potom prosimtě napiš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adze88 Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 jj napiš pls. Dik moc!!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Tak tady je navod jak nahrat soupisky ze 23.2.2011 do xboxu!!:-) Stahnete si soupisky zde: http://www.megaupload.com/?d=1ZCLXJEU a rozbalte 1)Nahrajte na flashku toto:Fiffa11 personal settings (system settings-)memory-)HDD-)games-)fifa11-)personal settings) 2)Pomoci USB xstaf explorer otevrete: Content/<your profile folder>/454108BC/00000001 a najdete: Settings0 20051122120634 3)Settings0 20051122120634 nakopirujte do PC 4) Zapnete xbox save editor.Ke stazeni zde: http://www.mediafire.com/?zmrfmj3bg2i 5) vyberte soubor Settings0 20051122120634 a dejte Save ID defaults 6) Save editor nezavirejte a otevrete v nem Squads0 20100225044347 a kliknete na load ID defaults 7) Zaskrtnete Local sign a dejte Resign save 8) Zapnete hash block calculator,ke stazeni zde: http://megaupload.com/?d=9G06K429 9) a obrete v nem upraveny soubor: Squads0 20100225044347 10) Kliknete na Tools a kliknete na Hash blocks 11) Program zavrete 12) Upraveny soubor: Squads0 20100225044347 nakopirujte pomoci USB xstaff exploreru do:Content/<your profile folder>/454108BC/00000001 13)Program zavrete flashku odpojte 14)Flashku pripojte k xku a jeji obsah do nej zpet nakopirujte!Hotovo Omlouvam se ale pisu v rychlosti.:-) Pripadne Thanks potesi.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Supr návod:) Sice se to netýká fify, ale nevíš jestli jdou podobným způsoibem aktualizovat soupisky do NBA 2K11? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Teoreticky ano,ale praticky nevim!:D Zkus to,ale nejdriv si to zazalohuj.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adze88 Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Výborně.. Ale jen to musim zkusit ještě znova - v xku když najede fifa měto písne squads 1 je požkozený.. Tak nevim , ještě to nějak zkusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistake1468624876 Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Výborně.. Ale jen to musim zkusit ještě znova - v xku když najede fifa měto písne squads 1 je požkozený.. Tak nevim , ještě to nějak zkusim. Já mám ten samý problém.....Nevím co stím.....pak napisš zda se ti to povedlo vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adze88 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Bohužel nepovedlo. Nevím co stim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adze88 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Prosím Vás fakt nikdo neví co stim updatem..?? Povedlo se někomu podle toho návodu..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Takhle jsem to delal ja a funguje mi to v pohode.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adze88 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Mě bohužel ne :-( Nevim proč to píše že je to chybné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Buďte rádi, že hrajete jen offline, co se týče onlinu, ale i celkově je tahle hra asi ta nejvíc zasekaná hra roku. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Nahravate na flashku spravny soubor??:-) Jinak pokud uz tam mate nejaky soupisky nahrany,tak bych ty stary nejdriv zkusil smazat a pote nahrat nove.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adze88 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 jj nahrávám soubor jaký máš v návodu.. staré smazány ale stejně nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 je zajímavý, že v online mám soupisku už nové, ale když chci hrát offline tak tam jsou pořád staré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 musis si naje editovat týmy a tam muzstva a stahnout aktualizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 je zajímavý, že v online mám soupisku už nové, ale když chci hrát offline tak tam jsou pořád staré Heh já hraji mod Ultimate Team .. už dlouho mám v týmu kartičku Ronaldinha ještě v AC Milán .. po stažení soupisek mi na kartičce zůstal AC Milán, ale když jdu do aukce tak už je tam s novým znakem Flamenga .. koupil jsem jí poměrně levně a ejhle ono mi to neřiká Duplicitní kartu ale můžu si ho v klidu přidat do teamu. Tak mám i jednoho Ronaldinha na střídačce v záloze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 jj nahrávám soubor jaký máš v návodu.. staré smazány ale stejně nic. Prosimte jeste me napadlo,zapomnel jsem to napsat do navodu(nevim jestli to na to bude mit vliv):-) Nejdriv presun personal settings a pote svuj profil se kterym hrajes.Pote vse udelej podle navodu. a nahraj zpet svuj profil a potom Personal settings. P.S. Mam dashboard ten nez vysel Kinect.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filoussss Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Prosimte jeste me napadlo,zapomnel jsem to napsat do navodu(nevim jestli to na to bude mit vliv):-)Nejdriv presun personal settings a pote svuj profil se kterym hrajes.Pote vse udelej podle navodu. a nahraj zpet svuj profil a potom Personal settings. P.S. Mam dashboard ten nez vysel Kinect.:-) Tak mám ten samý problém, udělal jsem to podle toho návodu a napsalo mi to squad 1 je poškozen, tak nevim? Nejdriv presun personal settings a pote svuj profil se kterym hrajes. Zkus to napsat trochu po lopatě, dík moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filoussss Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Podařila se vám někomu ta aktualizace těch soupisek offline? Co musim udělat, když bych dal tu aktualizaci online, stačí strčit internet. kabel do xboxu a pak dát ve fifa stáhnout aktualizece? Nebo musim mít založenej nějakej účet? Dík za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Podařila se vám někomu ta aktualizace těch soupisek offline? Co musim udělat, když bych dal tu aktualizaci online, stačí strčit internet. kabel do xboxu a pak dát ve fifa stáhnout aktualizece? Nebo musim mít založenej nějakej účet? Dík za info... tak v prvním případě.jestli jedeš na originál hru nebo záložní?pokud jedeš na originál.tak zapojit xko do internetu.založit si gold učet.a můžeš stahovat aktualizace,game face atd.a samozřejmě hrát live všeobecně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 jinak co mě zamrzelo je když jedete karyeru sám za sebe.tak bych líp hrál kdyby byl pohled jako ve skutečnosti a ne zase postavy..jinak PES JE NAPROSTÁ KRAVINA.ale zase co je tam v pohodě.je liga mistrů.což bych taky třeba v budoucnu vyděl u FIFI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filoussss Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 tak v prvním případě.jestli jedeš na originál hru nebo záložní?pokud jedeš na originál.tak zapojit xko do internetu.založit si gold učet.a můžeš stahovat aktualizace,game face atd.a samozřejmě hrát live všeobecně Origo nemám:roll:ale mám flash LT+1.1 a nikdy jsem online s xboxem nebyl, ale ty soupisky bych si stáhnout chtěl, dle toho návodu na offline aktualizaci se mi to bohužel nepovedlo, píše mi to squads 1 je poškozen. Tak nevim jestli má cenu riskovat to online, co myslíš? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.