Cruncher Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 našel jsem jednu stránku je tam fifa 11 pl,cz,rus skoro na všech serverech akorát tam musíte být registrovaní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deyf1468623793 Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Na xbox sky by to teoreticky mela byt ta verze pol cz dneska ji tam nekdo upnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Takže zatím neexistuje verze nebo možnost, jak nastavit jenom české titulky a dabing ponechat anglický!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 jo na to se ptám už druhej den a nikdo neni schopnej normálně odpověděť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Nemám to vyzkoušené,ale česká verze obsahuje pouze tyto dabingy: PL,CZ,RU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 ok tak dík..konečně schopnej člověk =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 ok tak dík..konečně schopnej člověk =) Já už se smířil s tim, že anglickej dabing v kombinaci s českými titulky mít nebudu, takže stahuju českou verzi. Však ono to snad nebude zas tak hrozné, v případě nouze si tam nastavim ruštinu, ta se myslim nikdy neomrzí:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 pro mě vyhrála ENG FIFA 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Není nakonec nejlepší, když budou česky jenom ty titulky? Vždyť ten dabing je hroznej...viz: http://www.youtube.com/watch?v=nhE0FYYFlK4 na tom videu je bohuzel fifa 2010 ne 2011 ak pise ten typek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Lidi jak delate klicky?...At to zkousim jak to zkousim nejde me to a protihrac obcas udela nebranitelnou klicku..diky za typy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crab2man Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Já už se smířil s tim, že anglickej dabing v kombinaci s českými titulky mít nebudu, takže stahuju českou verzi. Však ono to snad nebude zas tak hrozné, v případě nouze si tam nastavim ruštinu, ta se myslim nikdy neomrzí:D CZ verze obsahuje pouze ruský, polský a český dabing. Po dvou dnech hraní jsem si to přepnul na ruský dabing, protože ten český je hrozný, ani ne ten hlas ale ty nesmysly co vykládají. FIFA 10 nabízela ke stažení na xbox live i ostaní dabing, takže nebyl problém stáhnout do CZ verze třeba španělský nebo anglický. U FIFA 11 ta možnost zatím není, snad se objeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 ^^ to je divný, na PS3 je v české verzi možnost zapnout si několik jiných dabingů, včetně anglickýho, švédskýho atd :) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Mel ste si nekdo moznost zahrat PES 2011 a FIFU 2011?? Co je lepsi..! Nevim jestli vubec ma cenu evo stahovat..,loni to byl des bes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Mel ste si nekdo moznost zahrat PES 2011 a FIFU 2011?? Co je lepsi..! Nevim jestli vubec ma cenu evo stahovat..,loni to byl des bes na to ti nikdo odpovědět nemůže ;) je to věc názoru, koukni na nějaký gameplaye na youtube jestli to nechceš zbytečně stahovat ;) jinak PES je letos asi 1000x lepší než minulý rok ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gahurson Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Cau, Tuningar20 tady rozjizdi ligu ve fifa11- www.czfifa.4fan.cz , tak pokud chcete, muzete se pridat...Ja uz jsem registrovany(lukasextreme) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 na to ti nikdo odpovědět nemůže ;) je to věc názoru, koukni na nějaký gameplaye na youtube jestli to nechceš zbytečně stahovat ;) jinak PES je letos asi 1000x lepší než minulý rok ;) ok zkusim to...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piero9 Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 FiFA 11 PAL XBOX360-GSM--je nekde torrent na stazeni??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 FiFA 11 PAL XBOX360-GSM--je nekde torrent na stazeni??? http://console-forum.net/tema/103723-fifa-11-cz-torrent http://console-forum.net/tema/103701-fifa-11-cz a nekdu skus kouknout se do sekce Hry download..;) a nezapomen tem lidem podekovat za up:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piero9 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 http://console-forum.net/tema/103723-fifa-11-cz-torrenthttp://console-forum.net/tema/103701-fifa-11-cz a nekdu skus kouknout se do sekce Hry download..;) a nezapomen tem lidem podekovat za up:) Nemáš dostatěčný počet seedbodů pro reseed. Musíš mít alespoň 500...me to tam pise tohle a polozka nad tim stahnout nejde odmacknout.....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filousss Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Nevíte někdo jestli se dá vypnout automatické ukládání, nikde jsem to ve hře nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Nevíte někdo jestli se dá vypnout automatické ukládání, nikde jsem to ve hře nenašelmyslim ze na zacatku se te to pta na autosave,jestli jej chces,nez uplne poprve hrajes Fifu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filousss Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Dával jste už někdo do hry vlastní hudbu? Poraďte jak, mě to nejde a při tom na HDD nějakou hudbu mám, ale když jí chci dát do hry, tak se mi nezobrazí, tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filousss Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 no právě, že tam není jiná možnost, než potvrdit ten autosave, tak si myslim, že se to vypnout nedá, což nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Dával jste už někdo do hry vlastní hudbu? Poraďte jak, mě to nejde a při tom na HDD nějakou hudbu mám, ale když jí chci dát do hry, tak se mi nezobrazí, tak nevim já sem to zkoušel a šlo mě to, zkus si dat ty songy co tam chceš importovat do nějakýho playlistu a ten už se ti třeba v tý fifě ukáže ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruncher Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 chtěl bych se zeptat jestli je tu reprezentace jak v 10tce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.