Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIFA 11-obecná diskuse

Rooney10

Recommended Posts

• Odpovědi 849
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

ok tak dík..konečně schopnej člověk =)

Já už se smířil s tim, že anglickej dabing v kombinaci s českými titulky mít nebudu, takže stahuju českou verzi. Však ono to snad nebude zas tak hrozné, v případě nouze si tam nastavim ruštinu, ta se myslim nikdy neomrzí:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už se smířil s tim, že anglickej dabing v kombinaci s českými titulky mít nebudu, takže stahuju českou verzi. Však ono to snad nebude zas tak hrozné, v případě nouze si tam nastavim ruštinu, ta se myslim nikdy neomrzí:D

CZ verze obsahuje pouze ruský, polský a český dabing. Po dvou dnech hraní jsem si to přepnul na ruský dabing, protože ten český je hrozný, ani ne ten hlas ale ty nesmysly co vykládají. FIFA 10 nabízela ke stažení na xbox live i ostaní dabing, takže nebyl problém stáhnout do CZ verze třeba španělský nebo anglický. U FIFA 11 ta možnost zatím není, snad se objeví.

Odkaz ke komentáři

Mel ste si nekdo moznost zahrat PES 2011 a FIFU 2011?? Co je lepsi..! Nevim jestli vubec ma cenu evo stahovat..,loni to byl des bes

na to ti nikdo odpovědět nemůže ;) je to věc názoru, koukni na nějaký gameplaye na youtube jestli to nechceš zbytečně stahovat ;) jinak PES je letos asi 1000x lepší než minulý rok ;)

Odkaz ke komentáři

http://console-forum.net/tema/103723-fifa-11-cz-torrent

http://console-forum.net/tema/103701-fifa-11-cz

a nekdu skus kouknout se do sekce Hry download..;)

a nezapomen tem lidem podekovat za up:)

Nemáš dostatěčný počet seedbodů pro reseed. Musíš mít alespoň 500...me to tam pise tohle a polozka nad tim stahnout nejde odmacknout.....?

Odkaz ke komentáři

Dával jste už někdo do hry vlastní hudbu? Poraďte jak, mě to nejde a při tom na HDD nějakou hudbu mám, ale když jí chci dát do hry, tak se mi nezobrazí, tak nevim

já sem to zkoušel a šlo mě to, zkus si dat ty songy co tam chceš importovat do nějakýho playlistu a ten už se ti třeba v tý fifě ukáže ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu