Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIFA 11-obecná diskuse

Rooney10

Recommended Posts

• Odpovědi 849
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Lidi jak delate klicky?...At to zkousim jak to zkousim nejde me to a protihrac obcas udela nebranitelnou klicku..diky za typy

Drž LT + RB nebo hýbej páčkama, já už jich umím tak 5, plus nějaké náznaky, jinak doporuřuji tutoriály na Youtube

//Edit: PS: např toto videiko,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A teda tahle fifa je podle mě nejhorší co jsem hrál snad už co si pamatuju od fifi 05. Hraju si to pěkně od poslední anglický ligy. Jsem 75% u držení míče. Snažím se útočit jako kokot a i přes to, že mám papírově nejlepší tým v tabulce, mi poslední tým dá 3 goly a sotva vystelím. Kde je chyba. Proč mnomeh horší soupeř hraje jak bílej balet a ti mí idioti se ani nedokážou trefit do balonu, o schopnosti trefit branku ani nemluvě. Oni tam machrujou, dělaj patičky, kličky, a další hovadinky a ti mojí si ani nepřihrajou do běhu. Co dělám blbě. Hraju na obtížnost Profesionál Na tuhle obtížnost jsem vyhrával v 10 a 4 goly. Asi 11 hodim do koše, skusím PES11 a případně zůstanu u staré dobré fifi 10. tohle je šílený. U hry se mám odreagovat a ne rozčilovat od první do poslední minuty.

Odkaz ke komentáři

A teda tahle fifa je podle mě nejhorší co jsem hrál snad už co si pamatuju od fifi 05. Hraju si to pěkně od poslední anglický ligy. Jsem 75% u držení míče. Snažím se útočit jako kokot a i přes to, že mám papírově nejlepší tým v tabulce, mi poslední tým dá 3 goly a sotva vystelím. Kde je chyba. Proč mnomeh horší soupeř hraje jak bílej balet a ti mí idioti se ani nedokážou trefit do balonu, o schopnosti trefit branku ani nemluvě. Oni tam machrujou, dělaj patičky, kličky, a další hovadinky a ti mojí si ani nepřihrajou do běhu. Co dělám blbě. Hraju na obtížnost Profesionál Na tuhle obtížnost jsem vyhrával v 10 a 4 goly. Asi 11 hodim do koše, skusím PES11 a případně zůstanu u staré dobré fifi 10. tohle je šílený. U hry se mám odreagovat a ne rozčilovat od první do poslední minuty.

Ja teda tudle fifu beru jako jednu z nejlepsich fotbalovych her a kdyz nejses schopnej neco vytvorit tak to neni problem ty hry ale tvuj kdyz to nezvladas na profesionala tak si dej nizsi uroven ja vim je mnohem lehci rict je to blbost protoze me to nejde ono je lepsi zamyslet se prvne nad sebou a potom nad druhejma(druhym)nez se zacnes ohanet "nesmyslama" ze nemuzes vyhrat kdyz to neumis ja to hraju na legendarni a nemam s tim zadne problem takze chyba nebude u hry ale u tebe.

Odkaz ke komentáři

prosiim jak tam mam vlozit tu vlastni hudbu ??

Musíš si tu hudbu dát v xboxu do playlistu, nějak ho pojmenuj a pak se ti to objeví ve hře v tom moje hudba a skandování a můžeš si to tam dát. Jinak se mi stává, že dám ripnout cd do xboxu, hudba je v mp3 formátu a xbox to vůbec nevezme, pořád se mi tam objevuj ty kolečka, že to nejde ripnout, už asi 4 alba, tak nevim v čem je chyba?

Odkaz ke komentáři

Musíš si tu hudbu dát v xboxu do playlistu, nějak ho pojmenuj a pak se ti to objeví ve hře v tom moje hudba a skandování a můžeš si to tam dát. Jinak se mi stává, že dám ripnout cd do xboxu, hudba je v mp3 formátu a xbox to vůbec nevezme, pořád se mi tam objevuj ty kolečka, že to nejde ripnout, už asi 4 alba, tak nevim v čem je chyba?

Chyba je v tom, že konzole X360 nedokáže ripnout MP3 formát, musíš vypálit CDčko jako hudební (formát je myslím wmw, nebo wma, ted z hlavy to nevim tak me kdyztak opravte....)

Odkaz ke komentáři

Hezky:Dtak si dej obtiznost amater,kdyz to nezvladas na profesionala:D

Odkaz ke komentáři

Pravý důkaz člověka, který má moc veliké ego :D nic proti, ale když si chceš hru užít, tak ji nehrej na obtížnost na kterou nemáš, dej si bud amatér nebo poloprofesionál, když nemáš na profesionála, tak se nevymlouvej na předchozí ročník ani na nic jiného, tady je diskuze o FIFA 11 a ty jsi zjevně moc hrdý na to , aby jsi to hrál o obtížnost míň než abys připustil že jsi "lama" , jáosobně začínal na poloprofesionál, a ted jedu na profesionala a vyhovuje mi to na 100% :)

Odkaz ke komentáři

Tak to mas asi 3.promile..! Neumim si to vysvetlit,ale ja takovej problem nemam a to mam u vseho obtiznosti na MAX,tak nevim co delas blbe,asi nemas na tu urven a bez hrat na amatera..!
Odkaz ke komentáři

pravý důkaz člověka, který má moc veliké ego :d nic proti, ale když si chceš hru užít, tak ji nehrej na obtížnost na kterou nemáš, dej si bud amatér nebo poloprofesionál, když nemáš na profesionála, tak se nevymlouvej na předchozí ročník ani na nic jiného, tady je diskuze o fifa 11 a ty jsi zjevně moc hrdý na to , aby jsi to hrál o obtížnost míň než abys připustil že jsi "lama" , jáosobně začínal na poloprofesionál, a ted jedu na profesionala a vyhovuje mi to na 100% :)
hezkyyyyyyyyyyyyy!!!!!!
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu