Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIFA 11-obecná diskuse

Rooney10

Recommended Posts

Tak to se nidivim:) Tam jsou jenom čůrá.....:) Zahraj za rudy dabli a nestane se ti to..:)

No no no.....pro me sou c....i vsichni krom modrejch a bilocernejch(Newcastle) ale nejvetsi curaci sou ti vyblidci z katalanska s tim malym jarinem vcele ale te jedno.Nevim no zkousim to znova ale zmensil sem si to o jednu uroven tak su zvedave.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 849
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Neblazni prece nebudu nenavidet hrace jen kvuli tomu ze je na obalu psa(kteryho sem hral od ISS do sestky) proste ten klub nemam rad...a hlavne maji skaredy dresy
Nesnasim vsechny!!!! Hlavne Liverpool a City, pak hned Chelsea...! A Pak Real,Barcu a AC..shrnuto podtrzeno vsechny kdo neni Manchester United:):)
Odkaz ke komentáři

PROSIM O RADU!!!! Jak prodluzujete smlouvy po sezone hracum..? hraju za ManUtd a nechce me prodlouzit Rooney,Berbatov a Evra,porad neco,bud je kontrakt dlouhej,nebo malo penez a nebo nizky odmeny, normalni hraci prodlouzili,ale hvezdy ne,co s tim? Bude to jak 2010,ze po sezone se prodlouzi kontrakt vsem co by jim to vyprselo,nebo hraci odejdou jako volni?? Diky za odpovedi a rady

Odkaz ke komentáři

Poradite mi nekdo jednu vec? jak vyhravate hlavicky? Vyhraju tak 1 2 za zapas a jeste tak ze hlavickuju za sebe. Ve vapne pri jejich rohu snad radeji ani nemluvim. Tam se mi to nepovedlo nikdy.

Je to timingem nebo je nutne zmacknout podpurne tlacitko?

me to jde v poradku,kdyz drzim strelu,nebo prihravku cca 2 vteriny pred padnuti balonu na hlavu..
Odkaz ke komentáři

Fauly mi taky vadět.Hraju Be A Pro za jednoho hráče a přijde mi že můj tým fauluje tak 15x za zápas a protihráči tak 3x.Nechápu to když ostatní hráče z týmu ovládá taky počítač stejně jako protihráče a stejně skoro každej třetí zákrok je faul.....

Chtěl bych se ještě zeptapt jestli někdo nevíte jak mam udělat abych v Be A pro hrál normál sezónu s ligovejma zápasama a zároveň v ní i zápasy Ligi Mistrů.Díky

Odkaz ke komentáři

Fauly mi taky vadět.Hraju Be A Pro za jednoho hráče a přijde mi že můj tým fauluje tak 15x za zápas a protihráči tak 3x.Nechápu to když ostatní hráče z týmu ovládá taky počítač stejně jako protihráče a stejně skoro každej třetí zákrok je faul.....

Chtěl bych se ještě zeptapt jestli někdo nevíte jak mam udělat abych v Be A pro hrál normál sezónu s ligovejma zápasama a zároveň v ní i zápasy Ligi Mistrů.Díky

Tak zkus změnit styl hry :)

Odkaz ke komentáři

zdravím chcel by som sa opýtať na jednu vec vo fife ... čo treba robiť aby som sa dostával do "team of the weak" alebo "player of the month" každý zápas skórujem 1-2 góla, inokedy zase len na gól prihrám, niekedy hatt-rick ale ešte ani raz som sa nedostal ani do jedného ocenenia ... a napríklad keď niekto s iného tímu strelí 1 gól je už v Team of the week ... napríklad Carlos Tévez strelil 1 gól na druhá prihral a bol tam no ja som dal hatt-rick hodnotenie hráča za zápas 8.6 (Man of the match) no nechápem tomu ako sa tam on mohol dostať a ja nie. Neviete ako na to ?

Odkaz ke komentáři

Hvězdy moc nechcou prodlužovat kontrakt, musí dostat extra nabídku na prodloužení smlouvy :)
,vim ze nechteli prodluzovat,ani v 10 a a ba konci sezony,vzdy vseci prodlouzili...tadyk to po sezone neni?..Rooney porad nechce prodlouzit a tak se bojim,ze opusti na konci sezony tym..:(
Odkaz ke komentáři

vidím dva obrovské zápory, jinač je to skvělé, ale vždycky řvuj jak kokot u té televize :D - fauly - prakticky jakýkoliv faul je žlutá karta... a skluz ve vápně - jestliže se dotkneš protihráče i po odehrání míče - penalta :(

To ze by jakkykoliv faul byl za zlutou,to se mi nestava.:-)Taky zalezi jakej to piska rozhodci.Rozhodci si muzes vybrat,u kazdyho mas popisek.:)

Ja zapnul,ze se dava pentle za hrani rukou.:-)Ale budu to muset vypnout,uz jsem kvuli tomu mnohokrat prohral!:D

Odkaz ke komentáři

To ze by jakkykoliv faul byl za zlutou,to se mi nestava.:-)Taky zalezi jakej to piska rozhodci.Rozhodci si muzes vybrat,u kazdyho mas popisek.:)

Ja zapnul,ze se dava pentle za hrani rukou.:-)Ale budu to muset vypnout,uz jsem kvuli tomu mnohokrat prohral!:D

kde se nastavuje rozhodci????
Odkaz ke komentáři

žádná liga mistrů tam není :D

čo by nebola, European Match asi znamená čo ? .... stačí s teamom odohrať prvú sezónu skončiť 1-2 v tabuľke a team bude v lige majstrov ... len ja by som sa chcel opýtať má niekto skúsenosť s Be a Pro žeby sa už dostal do "Team of the week" ? pretože ja neviem ako na to ak by ste mi mohli poradiť. Ďakujem

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu