Exter999 Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Jde toho nastavit mraky.:)Jediny co me mrzi,ze nejde nastavit zapas doma a venku.Jako v poharech,ze gol na pude soupere je za 2 atd.To bylo v PES 6 a potom to zrusili.Nechapu,pritom je to dobra myslenka.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 čo by nebola, European Match asi znamená čo ? .... stačí s teamom odohrať prvú sezónu skončiť 1-2 v tabuľke a team bude v lige majstrov ... len ja by som sa chcel opýtať má niekto skúsenosť s Be a Pro žeby sa už dostal do "Team of the week" ? pretože ja neviem ako na to ak by ste mi mohli poradiť. Ďakujem jo to je jenom ale něco jako parodie na LM ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 jo to je jenom ale něco jako parodie na LM ;) :D Žádná parodie, prostě jen nemají licenci na ligu mistrů od UEFA, takže pouze jiný název ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 no takže parodie :D a proč tam teda postupují jenom první a druhej tým z ligy jak píšeš ?? :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Neni nekde ke stazeni game guide??Ta knizecka co byva u originalek??:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Neni nekde ke stazeni game guide??Ta knizecka co byva u originalek??:) :D Google je nas spolocny kamarat...nezabudaj http://www.google.sk/#hl=sk&source=hp&biw=1440&bih=564&q=xbox+360+fifa+11+game+guide&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=c392d6bc678ad81f Co potrebujes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Tohle jsem nasel.:) Chtel bych celou tu knizecku,kde jsou strategie atd nejlepe v .pdf. Ale nikde to nemuzu najit.:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 no takže parodie :D a proč tam teda postupují jenom první a druhej tým z ligy jak píšeš ?? :o komu není rady, tomu není pomoci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Nevedel som akú ligu hral no s anglickej ligy postupujú prví 3 do skupinovej fázy, 4-team do predzápasov a ostatné tímy po 8 miesto idú do Európskej Ligy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 ^^ ok to sem chtěl slyšet ;) přišlo mně divný že by tam postupovali jenom první dva :D tak si Romiku můžeš nechat svoje rady pro sebe příště ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 ^^ ok to sem chtěl slyšet ;) přišlo mně divný že by tam postupovali jenom první dva :D tak si Romiku můžeš nechat svoje rady pro sebe příště ;) :D ty si nech pro příště ty svoje trapné komentáře :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 ^^ ano mrzí mě že sem napsal že ve Fifě není Liga mistrů, která tam fakt není ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 ^^ ano mrzí mě že sem napsal že ve Fifě není Liga mistrů, která tam fakt není ;) jsi opravdu takový jiný, nebo se jenom děláš ? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Zdravim tahle hra umi teda prekvapit,vyhral sem ligu vyhral sem Curling Cup vyhral sem FA Cup vyhral sem "LM" ale v klubu je setrvani nejiste tahle fifa je neco co sem snad jeste nezazil co se tyce hratelnosti parada ale zbytek je neco silenyho jak upgrady zamestnancu a hriste ktery chyby tak nesmyslny vedeni takovou p....u sem jeste nevidel aspon ze ta hratelnost je asi nenahraditelna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 jsi opravdu takový jiný, nebo se jenom děláš ? :lol: to jenom dělám :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Zdravim tahle hra umi teda prekvapit,vyhral sem ligu vyhral sem Curling Cup vyhral sem FA Cup vyhral sem "LM" ale v klubu je setrvani nejiste tahle fifa je neco co sem snad jeste nezazil co se tyce hratelnosti parada ale zbytek je neco silenyho jak upgrady zamestnancu a hriste ktery chyby tak nesmyslny vedeni takovou p....u sem jeste nevidel aspon ze ta hratelnost je asi nenahraditelna. jj,mas recht,je to trosku divny,ale soudim podel toho,ze dole v menu mas u stupnice od 0-99 hvezdicky,ktery ti pomalu rostou a jak dojdes na 99 zase o jednu poskocis vis a jak se u te vyssi urovne pohybujes v niozkym bodovanim,nez ti pomalu zase zroste,tak ti to pise,ze budou jednat o tvym setrvani. Prijde me to taky na hlavu padli,ale hold se clovek musi sakra snazit u kazde sezony aby ho nevyhodili..! Jsem v druhe sezone a mam 77 z 99 a myslim 3 hvezdy a mam zase pokoj a psali me to taky hned na zacatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Lidi da se nejak rychle obejit hrac bez pouziti klicky?? Klicka se mi nezdari vzdy,tak bych chtel zkusit neco jistejsiho.:-) Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Lidi da se nejak rychle obejit hrac bez pouziti klicky??Klicka se mi nezdari vzdy,tak bych chtel zkusit neco jistejsiho.:-) Diky! Záleží na situaci, pokud na tebe obránce vystartuje, stačí uhnout. Pak můžeš ještě zkusit použít pravý analog na uvolnění do prostoru. Jestli chceš obcházet hráče, nepoužívej u toho moc rychlost, jakmile se dostaneš před něj, pak sprintuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Ok a nevite jestli se turnaje hrajou na nastaveni(prihravky,strelba atd) na "automaticke" nebo "manualni"??:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 sorry za amaterskou otazku ale jak zmenim rychlost hry v carrier??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Ahoj lidi. Za tuto otazku me nenadavejte,jen se zeptam..obcas a to ne jen ve Fife se me po nejakym okamziku objevi jednobarevny logo xboxu a vtom cislice a u toho text..co to znamena?? Prijde me to jako by to byl bonus za neco,nebo tak..Diky za odpoved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Nejspíš myslíš achievementy , ano jsou to jakoby bonusy, nebo spíše trofeje, které dostáváš za plnění úkolů, ty můžeš najít v druhém okýnku v Dashboardu, za Achievementy, také získáváš G= body které se ti hromadí, jsou na nic, ale je to dobrá motivace :) Doufám že jsem pomohl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Exter999 záleží na tvém nastavení :) Hool23 před zápasem dáš nastavení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Nejspíš myslíš achievementy , ano jsou to jakoby bonusy, nebo spíše trofeje, které dostáváš za plnění úkolů, ty můžeš najít v druhém okýnku v Dashboardu, za Achievementy, také získáváš G= body které se ti hromadí, jsou na nic, ale je to dobrá motivace :)Doufám že jsem pomohl.... to bude ono diky!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Tak moje pocity jsou po prár dnech hraní rozporuplné. Budu zatím hodnotit jen hrání samotné. Když hraju proti počítači ,tak mě ta hra vyloženě baví , dostávám se do šancí a naopak. Bohužel naopak mě vůbec nebaví , když hraju proti bráchovi nebo kamarádovi. Máme minimum šancí , a když už , tak gol většinou nedáme. V útoku se nedá vůbec nic vymyslet , všechny souboje a sprinty vyhrávají obránci. Nevím , zkusím ještě PESko a uvidím co bude moje priorita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.