romik Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Tak moje pocity jsou po prár dnech hraní rozporuplné. Budu zatím hodnotit jen hrání samotné. Když hraju proti počítači ,tak mě ta hra vyloženě baví , dostávám se do šancí a naopak. Bohužel naopak mě vůbec nebaví , když hraju proti bráchovi nebo kamarádovi. Máme minimum šancí , a když už , tak gol většinou nedáme. V útoku se nedá vůbec nic vymyslet , všechny souboje a sprinty vyhrávají obránci. Nevím , zkusím ještě PESko a uvidím co bude moje priorita. chybu hledej v sobě, ta hra nemá chybu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 jak říká romik .) je to v tobě :) ale jen bych opravil chyby má už jen bugy v Manager módu co se týče růstu hráču a různe výpadky online-u(ale ot jsem nezaznamenal) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 je to můj názor : Když hraji proti ,,Xboxu"(na obtížnost profesional) tak mě to fakt baví , ale když proti lidem ,tak vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 kdo ti ho vyvrací? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 je to můj názor : Když hraji proti ,,Xboxu"(na obtížnost profesional) tak mě to fakt baví , ale když proti lidem ,tak vůbec. musíš trénovat, já hraju online a těžce se mi daří :) http://www.easports.com/player-hub/stats/360/ChattyFc a to je ještě těžší než proti pc, takže je to jenom o cviku :D p.s. na začátku jsem měl taky nervy, ale dá se to zmáknout :D byl jsem zvyklý z fifa wc, ale tohle je mazec fotbalová realita ! :D navíc profi je dost lehký, zkus legendary, nebo online 1na1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Uz ste prisli na to jak prodluzovat hracum smlouvy,kteri nechcou prodlouzit? Je to jak u 10 ze na konci sezony hraci co neprodlouili ji automaticky prodlouzi,nebo je to ze opusti klub..Rooney me nechce podepsat ani smlouvu snu,porad mu tam neco vadi a bojim se,ze na konci sezony odejde..A to uz mam 4 hvezdicky reputace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Tak to někdy v tom fotbalu chodí.. Pokud by mu v Anglii nevyhrožovali smrtí, tak by se taky upsal City a ani božský sir by nic nezmohl.. :D Možná tedy zkus kontaktovat fanoušky.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 ono záleží co ti říká zatím se mi enstalo že by nepodepsali pouze když jsem je sám nechal jít...ale na konci sezóny my to nabídlo automaticky prodloužení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 ono záleží co ti říká zatím se mi enstalo že by nepodepsali pouze když jsem je sám nechal jít...ale na konci sezóny my to nabídlo automaticky prodloužení... Diky..tak to je fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 počkej a ty si mu to nabídl v průběhu sezóny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Dneska jsem si všiml světového výběru ve Fifě a může mi někdo vysvětlit co to je ? To neznají Messiho , C. Ronalda , D. Villu , Xaviho a podobně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 to jsou historické a ještě něco :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 nemyslím ty historické , ale právě ty druhé ,ty současné...Messi , ani nikdo jiné z Barcelony není ani na tribuně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 ^^ :D a díval ses pořádně ? podle mě tam někde na tribuně musí být :D přece by si nenechal ujít takovej špíl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Lidičky,taky vám to sem tam zamrzne? Stáví se mi to cca jednou z 5 zápasů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 ne mám nahráno asi 100 offline matchu a tak 250 online :D a ani jednou -) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Světový výběr se mění pokaždé, když pustíš FIFA. Někteří hráči zůstávají jiní se mění. Pokud ti tahle sestava nevyhovuje, vypni a zapni FIFA a máš jinou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 a nebo si vyber nějaký tým a hoď do něj všechny hvězdy pak až to budeš chtít vrátit dáš defaultní soupisky .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 aha :) mě to strášně zarazilo ta sestava :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hypperbola Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 čaute.. stáhnul jsem fifu 11 a celkem mě nasralo, že to je jen v němčine, maďarštině a italštině :D tak jak se to dá nějak změnit.. třeba nahrát češtinu.. odkud stáhnout, kam dát atd. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 :DDD to opravdu nejde musíš stáhnout jinou verzi... příště víc čti a pak až stahuj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caze Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Mám otázku, ale ohledně PC, snad to nevadí. Mám staženou verzi z internetu, ale nejdou mi ukládat góly, akce, prostě videa. Nevíte, čím to může být? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 sakra proč na po penaltách není normální ukázání všech šancí ?? je tam akorát takovej ten výpis jak si můžeš vybrat jednu konkrétní, ale v tom občas chybí i vstřelené góly ! to mě teda hodně zaráží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Ahoj parmeni..Mala a blba otazka,ale v tom jsem like. Jak dostat z xboxu do PC Repleye golu ve video formatu?..Chtel bych si sestrihat video a dat na youtube..DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Nevím jak ve fifa 11, ale můžes si gol nahrát a pák přes hru uploadnout na easportsworld a tam si ten soubor stáhneš (musíš mít live) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.