peterSweter1468624034 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Proc se musi pro online hrani na LIVE zakoupit PASS? Je to jen pro Fifu? Nebo pro hry od EA? Sakra koupil jsem si gold na cely rok a hned chteji zase prachy? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 pass je v originalnim baleni... je to u vetsiny ea her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Nevím jak ve fifa 11, ale můžes si gol nahrát a pák přes hru uploadnout na easportsworld a tam si ten soubor stáhneš (musíš mít live) Bez Live to nejde?...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 nepíše tam snad že musíě mít live ne nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 http://www.youtube.com/user/ph1lp0tt0#p/u/3/11YWfRiK7Uk http://www.youtube.com/user/ph1lp0tt0#p/u/2/ZnIil_XrR08 http://www.youtube.com/watch?v=qu8EAsC1lMg Co řikáte na tohlohle týpka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 http://www.youtube.com/user/ph1lp0tt0#p/u/3/11YWfRiK7Ukhttp://www.youtube.com/user/ph1lp0tt0#p/u/2/ZnIil_XrR08 http://www.youtube.com/watch?v=qu8EAsC1lMg Co řikáte na tohlohle týpka? moc hezké akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 takových lidí je víc a u těch co mají video každý týden jde povětšinou o fake-y (že hrajou proti kámošovi který si brzdí obranu apod.) BTW:HRAJE TU NĚKDO FUT11?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 jak se koupou takhle ty přímáky, to první video, hned ten první kop. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 ........................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Nevim co si napsal, ale už vim, že je to přest RT nebo jak se to jmenuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 jak vychováváte mladý talenty? ja si v každé fifě na talentech zakládám, ale letos u mě nastalo zklamání, jelikož se hráči nevyvíjejí do nové sezony, akorát se mi občas v průběhu sezony občas někdo zlepší, ale je to celkem málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lowerider Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 jak vychováváte mladý talenty? ja si v každé fifě na talentech zakládám, ale letos u mě nastalo zklamání, jelikož se hráči nevyvíjejí do nové sezony, akorát se mi občas v průběhu sezony občas někdo zlepší, ale je to celkem málo. Zkoušel sem to první sezonu , dal sem si do zakladní sestavy 3 mladičky (18 , a 2x 20) a střídal je na pozicích (pravá zaloha střed) , (levej hrot utoku a střed) (dával sem si pozor na jejich preferovanou pozici) a za celou sezonu se mi jeden z nich zlepšil 3 a druhej 2 , třetí zůstal bez zlepšení .. Tak nevím jestli to dělám blbě a nebo sou někteří hráči stupidní a nic se nenaučí ... ( Ps.: vždycky hrali po boku třicátníků) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 no u mě právě v základu nehrají, ale celých zápasů odehrají za sezonu cca 15 (mladé hráče stavím na poháry, hraju za arsenal). plus teda tři mladé hráče posílám na posledních 25minut jako střídající za áčko. Takže to bude asi tim že nehrají v základu. Zase je problém že většina není schopna odehrát jeden zápas celej, po fyzické stránce, natož třeba 2 nebo dokonce 3 zápasy v jednom týdnu. Jinak mě u fify ještě štve přeházení termínu zápasu. První sezonu to bylo tak 3x ale ve druhé sezoně, to nemam odehrátou ani půlku sezony a už to bylo min. 10x. Ani by mi to nevadilo, kdybych zrovna neměl v neděli zápas, v úterý a v neděli, a ještě mezi to úterý a neděli mi to hodí další zápas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 je to bug zitra bude patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 a patch na bug když po mým faulu zahrávám já standartku nebude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 je to bug zitra bude patch myslel si že je to bug na růst hráčů a změny termínu zápasů, nebo jen ten termín zápasů? Ovlivní to již rozjetou hru? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 ježiš na všechno proč by dělali patch jen na jednu věc...D: henry...nebudes muset zacinat znovu budes moci pokracovat :) a opravi to vsechny zname chyby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Nazdar parmeni. Mam malickou otazku. Hraju 4. sezonu za Manchester United,znate to par hracu koupite a par prodate jak to proste chodi,ale postupem casu kazdej hrac chce vetsi plat a ted nemuzu nikoho kupit,protoze klub proste nema na to aby mu zaplatil plat. Na prestupy mam 150.000.000,- ale na plat 35.000,- co s tim abych nemusel prodat treba Rooneyho,Berbu nebo Vidica aby se me navysila platova hodnota a mohl koupit ba jen prumerneho hrace..?? Dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Nazdar parmeni. Mam malickou otazku. Hraju 4. sezonu za Manchester United,znate to par hracu koupite a par prodate jak to proste chodi,ale postupem casu kazdej hrac chce vetsi plat a ted nemuzu nikoho kupit,protoze klub proste nema na to aby mu zaplatil plat. Na prestupy mam 150.000.000,- ale na plat 35.000,- co s tim abych nemusel prodat treba Rooneyho,Berbu nebo Vidica aby se me navysila platova hodnota a mohl koupit ba jen prumerneho hrace..?? Dikecv přestupech máš položku rozvržení rozpočtu, ale můžeš si během jedné sezony jen 3x změnit rozpočet, tam je to vlastně peníze na přestupy vs. platy, a máš to na procenta, tak si můžeš udělat platovej strop jak potřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 v přestupech máš položku rozvržení rozpočtu, ale můžeš si během jedné sezony jen 3x změnit rozpočet, tam je to vlastně peníze na přestupy vs. platy, a máš to na procenta, tak si můžeš udělat platovej strop jak potřebuješ DIKY uz mam Ronalda:):) Sice ma plat 440 000 liber,ale mam ho:).snad nekrachnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 jenom sem pak někdo pls napiště jestli ten patch už vyšel a kde ho můžu sehnat diky:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 ja by som sa chcel opýtať či to nieje tak ako v Fife 10 že ma povolajú do Národného tímu keď hrám napr. s Torresom ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lilboss111 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 ahoj,udelal jsem si 11 hráču ve fife 11 na xboxu dal jsem je do tymu ale kdyz chci dat REZIM KARIARA (trener) tak mi to ukazuje puvodni sestavu,nevite jak je tam dat ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 pred zacatkem kariery to dole mas musis dat yes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 ja by som sa chcel opýtať či to nieje tak ako v Fife 10 že ma povolajú do Národného tímu keď hrám napr. s Torresom ... nikto nevie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.