Exter999 Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Ano jde,ale musis si stahnout soupisky.Jinak postup by mel byt stejny,ale jine slozky.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neocar Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 mám potázku hoši, pujde mi udělat offline update soupisek i když nemám flash ?:).. a nebo jak jste to udělali po netu jeestli to nějak dje? samotná fifa mi to neudělala..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filousss1893 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 mám potázku hoši, pujde mi udělat offline update soupisek i když nemám flash ?:).. a nebo jak jste to udělali po netu jeestli to nějak dje? samotná fifa mi to neudělala..:( Přiopoj do xboxu internet, založ si svůj profil, až ho založíš a budeš přihlášenej na xbox live, tak spust Fifa 11 a dej ve hře stáhnout aktualizace. Stáhnou se ti nejnovější soupisky a snad i nějaký patch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Lidi jak se delaji nuzky a nebo jak se da nadhodit balon a strelu ze vzduchu?? Viz http://www.youtube.com/watch?v=_YUhKHxT0K4?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ribees Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Tak v pondělí mi konečně přijde MICROSOFT XBOX 360 250GB Kinect Bundle a FIFA 11. Chtěl bych se zeptat, jestli je v tomto základním balíku nějaké základní členství pro službu LIVE, abych si mohl hned stáhnout aktualizace hry a soupisek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 U každého nového XBOXu je 3x měsíční Live zdarma, ale lze ho použít na jednom profilu pouze jednou. BTW. Dost lidí mě přemlouvalo, abych začal hrát hru znovu, konkrétně FUT. Začal jsem, ale je mi z té hry opět úplně na blití. Takže už si FIFU nikdy nekoupím a už jí hrát nebudu. Můj názor na hru: Hodně hodně nepovedená parodie na fotbal s napůl funkčními servery, která nemá rozhodčího a statistiky hráčů losuje, podle toho, koho má radši.:blejt::blejt::blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 ^ na stejnou věc jsem přišel už před nějakou dobou :D ale těším se s čím přijde Fifa 12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 ^ na stejnou věc jsem přišel už před nějakou dobou :D ale těším se s čím přijde Fifa 12 to asi kazdej..hlavne co bych privital aby tam bylo vic stadionu z anglicke a spanelske ligy..uz to melo byt v 11 a od 10 se toho co se tyce stadionu moc nezlepsilo:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 to asi kazdej..hlavne co bych privital aby tam bylo vic stadionu z anglicke a spanelske ligy..uz to melo byt v 11 a od 10 se toho co se tyce stadionu moc nezlepsilo:( posledni vec co em zajima...stadiony...spis at neco udelaji z bugama/chybama/nadrzovanim/ai atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 posledni vec co em zajima...stadiony...spis at neco udelaji z bugama/chybama/nadrzovanim/ai atd to mas pravdu..Rozhodci,je snad nejvetsi minus hry!! To musi SAKRA zlepsit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentino Rossi Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 ^ na stejnou věc jsem přišel už před nějakou dobou :D ale těším se s čím přijde Fifa 12 No a to jsem si uz pomalu zacinal myslet ze fifa je lepsi nez pes.Hral jsem jen par zapasu ale jak vidim tak je na prd ale pes me taky v necem stve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 No a to jsem si uz pomalu zacinal myslet ze fifa je lepsi nez pes.Hral jsem jen par zapasu ale jak vidim tak je na prd ale pes me taky v necem stve. PES je uplne mimo. Tak do PES 9 to slo,Fifa byla kycovita a PES dobrej,ale ted je to hruza. To co se tam obcas stane rozum nebere a brankari vse vyrazi a porad lezi. Je to hrozne umely,Fifa je uz lepsi,ale porad ma hoodne co zlepsovat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Myslim, ze obe hry maji po tomto roce, co zlepsovat. Herne se mi vic libil PES, možná proto, že jsem byl u Fify pořád vzteklej. :D (kvůli rozhodčímu, většinou :D). Navíc servery FIFY na tom nejsou zrovna nejlíp, protože mi to docela často padá. A je tam strašně moc ne-herních bugu, které vás akorát rozčilují. Navíc i systém střelby je úplně na nic, v PES tedy taky a v PES je naprosto nepochopitelný první dotyk s míčem. Ale to Fifa přebije nulovou inteligenci nepřepnutych hracu. PES mi prijde lepe promakanejsi a dali si na nem vice zalezet, zato EA pouze vymyslelo nove mody a jak pridat dalsi funkce a je z toho spise jeste beta verze mesic pred vydanim, protoze plno z nich neni dotazenych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Myslim, ze obe hry maji po tomto roce, co zlepsovat. Herne se mi vic libil PES, možná proto, že jsem byl u Fify pořád vzteklej. :D (kvůli rozhodčímu, většinou :D). Navíc servery FIFY na tom nejsou zrovna nejlíp, protože mi to docela často padá. A je tam strašně moc ne-herních bugu, které vás akorát rozčilují. Navíc i systém střelby je úplně na nic, v PES tedy taky a v PES je naprosto nepochopitelný první dotyk s míčem. Ale to Fifa přebije nulovou inteligenci nepřepnutych hracu. PES mi prijde lepe promakanejsi a dali si na nem vice zalezet, zato EA pouze vymyslelo nove mody a jak pridat dalsi funkce a je z toho spise jeste beta verze mesic pred vydanim, protoze plno z nich neni dotazenych. nejlepsi by bylo,kdyby se spojil EA a Konami a udelali spolecnej fotbal:) to by pak mozna byla pecka :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Fifpes 2085 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 nejlepsi by bylo,kdyby se spojil EA a Konami a udelali spolecnej fotbal:) to by pak mozna byla pecka :) :) Přesně tak,to si říkáme taky s kámošema co hrají obě tyto hry.Chtělo by to kompromis,protože obě hry mají něco pro a proti.Jak píše nejvetsiborec přesně tak,systém střelby ve FIFĚ je hrozný,to mi mrtě vadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Přesně tak,to si říkáme taky s kámošema co hrají obě tyto hry.Chtělo by to kompromis,protože obě hry mají něco pro a proti.Jak píše nejvetsiborec přesně tak,systém střelby ve FIFĚ je hrozný,to mi mrtě vadí. jj mohli by to spojit a urcite by to vypadalo hodne zajimave,ale pochybuju,ze k tomu dojde..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Asi by nebylo dobrý kdyby se spojily,nebyla by žádná konkurence.Neměli by důvod něco vylepšovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Lidicky otazka bokem,nemate link na fifa street 3? Na share rapidu je,ale jsou vadny soubory a torrent se stahuje silene pomalu:( na psp jsem (hral 2 tak jsem to chtel zkusit na xbox:/ diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lowerider Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Nevíte někdo jak se nechám vystřídat v Be Pro ? Ted sem začal hrát Be pro , a ke konci zápasu sem vždycky hrozně utahanej , ale on mě nikdy nevystřída , a nechat se vykartovat se mi nechce ... Předem díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glory_CV Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 potřebuju radu - když se lognu na svůj live acc, a chci hrát jen s kámošem přátelák, tak z ničeho nic mám v týmech jména snad bez licence...nepřisel jsem na důvod, ikdyž se odloguju a zase zaloguju, tak furt stejný. nevím čim to je. nesetkali jste se stím? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DevilsMercenary666 Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Chci se zeptat,hrál sem 2 sezony a měl sem to jako manažer/hráč.Po sezoně mě odvolaly a já si vybral jiný tým.Jenže ten ovládám jako manažer,ale už tam nemůžu hrát za sebe i jako hráč.Nevíte co stim?Hráče už sem měl naexpenýho,tak bych o něj nerad přišel.Nebo jestli se mi to zobrazí normál v Be a Pro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Hráč ti zůstane i na potom. Když si rozehraješ novou sezonu. :D Jinak tahle hra je asi opravdu nejhorší fotbal všech dob. Totální arkáda jak prase. Ale aspoň je zábavný (ty chyby v něm). Když se vám povede nastřílet s Tomášem Řepkou 42 gólů za sezónu pouze přesnými střelami zpoza vápna (většina z nich milimetrové šibenice), tak mi nikdo neříkejte, že je tahle hra dobrá. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 tak si vypni asistenty ty trubko Fifa má chybky ale je to simulace a to co plácáš je čistě tvůj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Co znamená číslo v závorce u formací? Tzn jaký je například rozdíl mezi formacemi 4-3-3 (1) a 4-3-3 (2)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.