Cloud.M@-T€R Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Mohl byste někdo to demo někam uploadnout? Nechce se mi čekat jako silver member až do 23.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistake1468624876 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Ted jsem cetl ze demo by melo byt uvolneno mezi 9-13 hodin pro xbox (gold ucet). Takze please az ho nekdo stahneto mohli be ste ho jsem hodit .diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Ještě venku podle mě není. Včera psali,že bude před 12 hodinou uvolněno,tudiž mají ještě čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faq Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 na US store už je demo!!! koukal sem jenom na US tak nevim jak sou na tom ostatní edit: sry koukám že tohle je xbox forum .. tak smazat pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blpm Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Enjoy Demo FIFA 11 http://www.megaupload.com/?d=TQMBQKP2 a http://www.megaupload.com/?d=LFDDVGVR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 je to overeny cca 2hodiny :D funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 tak uz nekdo hrajete? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Rooney10: Už stahuju,a nemůžu se dočkat. Tutu hru si 100% koupim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 vypaluju jen se modlím ať to není tak rychlý jak ve videích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 ja jsem zadny video s rychlou hrou nevidel, asi jsi videl jen PC videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 ja jsem zadny video s rychlou hrou nevidel, asi jsi videl jen PC videa // stahuju pres xbox a mam 88% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 ne xbox videa. a hra je vetsinou prerychlena(narazim samozrejmne na to ze rikali ze hra bude pomalejsi realnejsi asi meli nastaveno ''fast'' :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Bude se tam hrat jenom 1 polocas nebo nikdo presne nevi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 2 polocasy, jeden ma 3 minuty!!!Uz hrajuuu a kotel paradaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 naprosta pomalá hra podle sutečnosti!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistake1468624876 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Nemate please nekdo linky na neco jineho nez na megaupload u 2.partu my to pise : The file you are trying to access is temporarily unavailable. A navic ten prvni part se stahuju docela dost pomalu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 mám odehráno několik zápasů, vypadá to hodně podobně jak desýtka... i ten World cup mě bavil víc :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 mám odehráno několik zápasů, vypadá to hodně podobně jak desýtka... i ten World cup mě bavil víc :/ seš divnej :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 seš divnej :dozey: // desýtka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 ty seš divnej nedokážeš akceptovat cizí názory (NIKDY!) A NAUČ SE UŽ KUR*A POUŽÍVAT EDIT TO JE TO TAK TĚŽKÝ MÁŠ 3 DOUBLE POST ZA HODINU BTW:hra se milíbí hlavně nastavení síti u branek napnuty/povolený/trojůhelníkový/obdelníkový :) a halven se da zapnout piskani rukou!!! jinak kdo hrál be a ''keeper'' a zdá se vám to lehký tak vypněte pomoc při zákrocích ufff těším se na plnou akorát se mi zdá divný že třeba ibrahimovic dribluej stejne jak messi :DDD(a hlavne ze ibra je v barce :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Prosimtě sví puberťácký řeči si nech. Btw co máš proti tomu slovu "desýtka" ? :D a hlavne ze ibra je v barce :D V plný bude na 100% už v AC ;) E: náhodou, mně se moje Y ve slově desýtka líbí :D :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 že by Ypsilon .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Myslite ze to ma fakt cenu stahovat?kdyz sem ted to cetl ze i South Africa 2010 nekoho bavila vic tak uz nemam ani takovou chut to stahnout:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 tvé myšlení je ''vadný'' :D neřeknu kdyby ''má cenu to koupit?'' ale ty se ptáš jestli má cenu stáhnou 1,4gb zadarmo?!:D a vyplácat jedno dvd za 8korun :D BTW:má baví mě to je to dobrééé :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 A mohli by někdo z vás už konečně uploadnout to její demo? MU jede strašně pomalu a nikde jinde jsem to už nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.