jakubgaluszka Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 ty si fakt tupej kde píšu že uteče každýmu? ale messi(stejně jako drogba ci ronaldo ci ROONEY at nebrecis) utecou pulce hracu v souperove tymu jak nic ale tady?chacha az se podivas na manchester tak rekni(ne v televizi) a jeste si neodpovedel na 2polozeny otazky proc me na FB zadas o pratelstvi? a od kdy fandi MANUTD jen to chci vedet kdyz tu rikas jak machruju nechapu te :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 1.Tu pozvanku odmitni 2.od 8 let - 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 kdyz mas ve hre prostor a umis aspon trosku hrat, podivej se nekdy na fotbal v televizi, kdyz mas obrance, ktery ma dobrou pozicni hru, tak ani rychlost nepotrebuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 no vidis težky bylo odpovedet vid... vidis ty fandis od 8 ja od 9 a to udajne kecam nevidim co v tom vidis za nerealitu ano já tě chápu ale když prostě bežím s někým po boku tak je mi furt za zadkem ne li pred nim kdyz to porovnam s realitou tak alespon u toho messiho (toho znam z nich nejlip) to neni realny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 to je otazka nazoru, me se hra libi jak zadna jina a zda se mi hodne blizko realite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 me taky jen tohle my vadi :d ale nejak to prekousnu casem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Tohle je vláknou o FIFE, ne o tom,kdo z vás je více vypatlanej na to, aby se zde takhle hádal. Uvědomujete si to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 a uvědomuješ si že taky smapuješ?!a ano hádáme se tu ale stále mluvíme o fifě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Tohle je vláknou o FIFE, ne o tom,kdo z vás je více vypatlanej na to, aby se zde takhle hádal. Uvědomujete si to? di do pí*e hnupe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 a teď zpět k fifě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Jezis po vas to cist to je dilo co vytvarite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 a spamujes proc ?!tohle miluju vzdycky vznikne hadka a a 10 dalsich lidi na to dementne odpovi ZPĚT K FIFĚ!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 proc pokladas otazku na kterou znas odpovedet?!?protoze melete nesmysly co nemaj s fifou nic spolecnyho napr. jak kdo komu dlouho fandi na tohle tema tady bylo min. 5 komentu od vas dvou coz byli zbytecny spami ja sem udelal jeden tak se zklidni a uvazuj nad sebou a potom nad ostatnima ale abych zbytecne nespamoval tak zpet k fife. myslim si ze se to povedlo docela dost a mezi 10-11 vidim ja osobne velke rozdil hlavne v prihravakach a aji strelach ale nelibi se mi ze treba fakt takove drogba neni tak rychle a ani ta prubojnost neni takova jakou ma ve skutecnosti jinak celkove dojem hodne paradni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Jak píše Haja,chlapci, opravdu se nad sebou zamyslete :-D :-D. Moderátoři tu už asi nefrčí:). Ale jinak FIFA na xboxu pdole mě předčila PES zcela jednoznačně,zato na PC bude opět kralovat PES. Hlavně mám z té ,,jedenáctky" reálnější pocit. Nejsem nějaký fanoušek dnešního fotbalu,tudíž si takových chyb jako vy určitě nevšimnu- Z toho plyne, že jsem nadmíru spokojený. Umělost FIFY je tímto dílem opravdu už pod drnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 asi nejsi informován an pc to bude ''překonvertovaná'' fifa 10 z konzolí takže bude kralovat fifa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Informovaný jsem a PES je na PC lepší než FIFA 10. Kdybych hrál na pc jako minulý rok, Fifu bych odložil. Zkuš zabrousit na zahraniční fora opravdových fotbalových hráču a uvidíš jejich přínosné komentáře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 ano na foru chodim a v zalozenych anketach vyhrava fifa nad pes o mili ja hral fifu na pc a je to to samy jako 10 na konzolich... ''Kdybych hrál na pc jako minulý rok, Fifu bych odložil.'' jenze minuly rocnik je uplne neco jineho nez tento Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Zase jsi tady rozjel krásný spam. Ano napadni mě,že zde spamuji, ale tomuhle se člověk prostě musí veřejně smát. :-D :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 ty si tupec .) fifa 11 na pc je tema ktere patri do ''fifa11 - obecná diskuze'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 pi*a forlanek uz me neser ty kokutk* PSAckej, Dabel a Haja nema cenu mluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 po pár zápasech to vidím tak že bez odehraných hodin nemá cenu hodnotit a hrát furt přáteláky v demu nechci takže uvidím u plné těším se na be a goalkeeper. doufám že tam bude víc akcí jako víc centrů na vyražení víc přímáků/rohů střel at tam nestojím jak v nhl za celý match dva zákroky :D ale stve me ze AI malo fauluje .d :( primaky me bavi ale moc jich nemam a v treninku to nema cenu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Rooney10 musíš furt spamovat retarde ? a furt dual posty ? nestačí edit ? fakt retard :) Když už mluvite o PES 11 tak je to naprosta kokotin* vubec mě to nebavi to mě vic bavil PES10 Stejně to je takhle FIFA RULEZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Rooney, ty hovne školáckej,nechceš toho nechat? :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 po pár zápasech to vidím tak že bez odehraných hodin nemá cenu hodnotit a hrát furt přáteláky v demu nechci takže uvidím u plnétěším se na be a goalkeeper. doufám že tam bude víc akcí jako víc centrů na vyražení víc přímáků/rohů střel at tam nestojím jak v nhl za celý match dva zákroky :D ale stve me ze AI malo fauluje .d :( primaky me bavi ale moc jich nemam a v treninku to nema cenu :D AI Fauluje jen kdyz mu udelas klicku Rooney10 musíš furt spamovat retarde ? a furt dual posty ? nestačí edit ? fakt retard :) Když už mluvite o PES 11 tak je to naprosta kokotin* vubec mě to nebavi to mě vic bavil PES10 Stejně to je takhle FIFA RULEZ Tady se te nekdo ptal na tvuj nazor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 rooney prave no :( ale stejne me stve ze jak se da obhazovat tim pravym stickem tak se to povede jednou za uherak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.