myschoo Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 ne nedozvie...ani samotne PSP nevie ze hras s ISA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 sakra na tech strankach to po mne chce nejaky pin kod ze prej mi prijde postou ... a ono tam neni ceska republika talze jsem se regnul na polsko a napsal tam na adresu nejake blbosti ... sakra a ted potrebuju ten pin a vubec nevim co s tim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 LoL wtf? musi tam byt...lol bez pin kodu t moznobloknu account..tak tos posral... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 jo to udelaji a mam 44 dni na vlozeni nejakeho posr*neho pin kodu ktery vubec nemam a ktery mi vubec nemuze ani prijit protoze v nabidce zemi nebyla ceska republika !!! ja jsem vubec nic neudelal ... jenom jednoduse vlozil svoje udaje a submitnul ... uvidime jestli mi to neprijde mailem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 erm... PS2 mam regnutu 1.5 roka...viem ako to funguje ;) a ano...mna blockli,ale mal som pin (PS2 a PSP registracia je rovnaka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 www.ps2registration.com Slovakia tam samozrejme je taktiez... takze snad aj na yourgaming name su tieto staty? ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 JA NEVIM ! dal jsem yourgamingname.com a uz mi to vyjelo polsky a nebyla tam cr :( ... mam to nejake cudne ted doufam ze mi to prijde mailem ... jinak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 neprijde,prichadza to postou,je to na overenie adresy :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 fajne ... tim jsem pohrbil hrani na netu :( sakra co to je za system :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 mohol si sa spytat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 Hele ani na jednech strankach nemam ceskou republiku. Na tech ps2 registration to vypada uplne jinak nez je ten obrazek nahore. A to az to registruju tak musim cekat az mi neco prijde postou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 A proc se vlastne musim registrovat na tech strankach? Dyt ja uz jsem se do nejaky hry normalne dostal, sice sem tam byl jako ghost, ale to bylo ze ji meli rozehranou. Tak k cemu je ta registrace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 tak potom mas Americku verziu a hral si na US serveroch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 :shock: a to se teda nemusim registrovat na tech strankach kdyz mam US? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 nie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 wow, tak diky, jeste prijit na to jak se plnohodnotne pripojit, abych tam nemusel pobihat jen jak sasek a koukat jak po sobe strili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 erm ok pripoj sa na server: vyskace ti tam US East US blah atd... vyber si ten ktory nie je plny a daj JOIN vyber hru, na pravej strane mas detaily ako mapa, cas mod, ci je tam respwn heslo atd. vojdes do hry prave bude asi rozohrate kolo a ty budes ghost, budes iba sledovat ostatnych zatial si zvol zbrane ked dobehne cas alebo vsetkych zabiju,polozia bombu atd zacne sa nove kolo zacne zvucka -> loading ->a hras :) a to ani nemam SOCOM: FTB :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 Dik nejak se pokusim a nakopu tam tem vsem amikum p***l :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 zboznujem tieto kecy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirra Odesláno Srpen 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2006 [https://www.yourgamingname.com/login/login.do?locale=en_EU] Ciste teoreticky tohle je ta registrace ? Anglicky neumim tak nevim jestli se stim poperu :oops: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Srpen 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2006 zdravim... chcem sa spytat... network access code to je to iste ako MAC address?? :?: :?: :oops: :oops: chcem sa regnut na yourgamingname a nechcem nic pokazit..... dakujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulaak Odesláno Září 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2006 bych taky hral,ale musim si to odnekud stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Září 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2006 tak se pripravuju na koupi wi-fi a jestli to rozchodim tak urcite dam socoma taky!! teste se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Září 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2006 může mi prosím někdo vysvětlit jak je to v multiplayeru se zamerovanim? automaticky zamerovani tam asi nefunguje ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2006 takze jsem to poresil !!!! muzu hrat online ;) jupiou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.