Sim3to Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Nový telefon od Apple je celkem náchylný na fyzické poškození zadní strany – že zadní sklo praskne. To je také důvod, proč se spotřební technika nedělá z něčeho tak křehkého jako sklo. Samozřejmě pokud se o techniku staráte a dáváte si pozor, tak by se vám toto nemělo stát. Rychlostí jakou firmy reagují na Apple novinky je opravdu ohromující! Ani ne týden po prvním prodaném iPhonu se objevila první verze pro telefonu pro vyšší vrstvy lidí. http://www.iphonenews.cz/iphone-4-ve-dreve-a-zlate/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Jo, vzhled ujde. Zitra si to asi koupim cestou pro rohliky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 nevypadá hrozně ale nechtěl bych ho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Aneb jak udělat designově skvělý telefon dokonalým!! Ale spíš by mě zajímalo, kdo si koupí mobilní telefon za 3k USD?! I když pro tuhle "smetánku" je to pravděpodobně ještě malej úlet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Aneb jak udělat designově skvělý telefon dokonalým!! Ale spíš by mě zajímalo, kdo si koupí mobilní telefon za 3k USD?! I když pro tuhle "smetánku" je to pravděpodobně ještě malej úlet... ver mi, ze kdyz si kupuji vertu - mobil za 200k tak je nejakej iphone za 60k nijak neochudi :) popravde tohle je jeste levna varianta luxuniho iphonu. Ocekaval jsem ze by udelali zlaty i ty bocni strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurod Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 ja bych ho taky nechtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 To mu zaty prachy spravili aspoň anténu ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD_CATZ Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 ja bych ho taky nechtel Ale jenom nekecej kdybys ho videl nekde válet v hovnu tak se pro nej vohnes ani nemrknes a cejtil by ses jako po druhejch Vanocich. Vohnul by se pro nej kazdej co nema v garazi BMW a vedle toho vilu za nekolik milionu, protoze prave tyhle lidi si koupi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 btral bych hned ale enom dybych to našel nebo dostal hned bych to prodal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon4 Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Ale jenom nekecej kdybys ho videl nekde válet v hovnu tak se pro nej vohnes ani nemrknes a cejtil by ses jako po druhejch Vanocich.Vohnul by se pro nej kazdej co nema v garazi BMW a vedle toho vilu za nekolik milionu, protoze prave tyhle lidi si koupi... ja bych to hovno z toho i slizal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol255 Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 ja bych to hovno z toho i slizal! Nedá mi to..musim se zeptat A chutnalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon4 Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Nedá mi to..musim se zeptatA chutnalo? kdyz hovno sliznuty z iphonu, tak to je nejvetsi zradlo co muze bejt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 No uz jsem nasel 2 telefony,byly docela slusne tak jsem si je nechal ;) a byl jsem spokojenej.Ale kdybych nasel tenhle Iphone tak bych ho ani nezvedl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.