Rooney10 Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Zdarec, tak se pochlubte vasim vysvedcenim :) Ja mam v 8 4 dvojky-Chemie,Zeměpis,Dějepis,Francouzština Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 tak 4 dvojky nejsou zas tak špatný :) já sem míval na základce většinou samý jedničky ale teďka na střední už je to horší :) takže: jedna 4, sedm 3, tři 2, dvě 1 :D je to hold těžký ten přesun na střední ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Zas nějakej ................ kterej si chce něco dokázat a chlubí se s vysvědčením ... Tak jo no Dalkové studium při práci a letos Druhák půměr na konci roku 2,4 z 8předmětů ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 8 třída: Samé jedničky a ředitelská pochvala ... :) :oops: Jenom teď čekám, kdo mně první ukamenuje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Proč by tě měli ukamenovat ? :roll: jenom ten Fenix tady valí něco s chubením... jinak samozřejmě pěkný vysvědčení ale na střední se to nejspíš změní, to mi věř :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Proč by tě měli ukamenovat ? :roll: jenom ten Fenix tady valí něco s chubením... jinak samozřejmě pěkný vysvědčení ale na střední se to nejspíš změní, to mi věř :D Je vidět že tu nejsi tak dlouho jako já to je furt něco , Jaké ste dostaly vysvědšení a nebo co ste dostaly k vánocům a podobně :D každej rok někdo založí podobné téma :D prostě mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 a já mam výpověd v práci... kdo je víc? .. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 No tak taky se pochlubím....druhák-8 čtyřek,zbytek trojky a jednička z tělocviku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 2. matur, rocnik zadna 4. a asi 5 3.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peaceices1468624713 Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Sedm dvojek, jinak jen za jedna (základka 8.tř) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 7.ročník jedna 2 z ČJL jinak samé 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Void1468624854 Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 8.třida ZŠ:4 dvojky jinak same jedničky a 4-5 z matiky v srpnu dělam opravne zkoušky..takže dojeb jak cyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J4zzosh Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 7 ročnik ZŠ(třída s rozšířenou výukou jazyků) pět dvojek, vyznamenání =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 tak já asi nejsem normální ale u nás ve třídě(8) měli většinou podobné vysvědčení co já a to 7 trojek zbytek 2 a 1 a dost lidí měli 4ky a 2 lidi meli 2 z chovani asi si myslite ze jsme totalne dementni trida ale takle je to u nas na skole normalni a to nejsme zadnej ustav i kdyz obcas o tom pochybuji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Ja sem koncil 9itku v nemecku a tam mam jednu ctyrku a jednu jednicku a zbytek dvojky a trojky, trochu vic dvojek, no a dve ctyrky z chovani (nemci tam maj celkem 4 znamky- chovani, spoluprace, pile, poradek), je to tam celkove jinak hodnoceny, todle vysvedceni celkem de. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Ja sem propadl. Kdo je krome medvidka vic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Wind: Souhlasím, u nás to bylo to samí, u sestry je to taky. Všichni měli pár trojek, a dost lidí mělo i 4. Abych nebyl OT: 1. ročník na střední - 5 trojek, 1 čtyřka ( nikdo z 30 lidí neměl vyznamenání a na začátku roku nás bylo 34) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurtík Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Třeták -3 x 4 2 x 3 jedna jednička a zbytek dvojky : - ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 9. ročník :D 7x2 a 8x1 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtushak97 Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Čtyři dvojky jinak samý - vyznamenání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.