Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

AT&T s iPhony končí


Sim3to

Recommended Posts

Od příštího roku si nadšenci iPhone budou muset koupit telefon od jiného operátora. Důvod? Společnosti AT&T, která měla výhradní právo na prodej iPhonu smlouva končí a jsou dohady o tom (už o tom píšou všechny významné stránky), že Apple má podepsanou smlouvu na výhradní právo na prodej iPhonu se společností Verizon Wireless.

Verizon-Wireless.jpg

Tato společnost je největším operátorem v Americe. Smlouva začne platit až za rok, tedy s další verzí iPhonu. Zavedení u jiného operátora může znamenat jiné ceny a jiné tarify. Jedinou nevýhodu, kterou budou mít zákazníci od AT&T je, že jejich smlouva na 2 roky už nezahrnuje možný upgrade v příštím roce. Verizon touto smlouvou získá mnoho nových zákazníků, protože 199 dolarů za telefon je pro Američana skoro nic.

Rád bych také vysvětlil pojem „Výhradní právo na prodej“. Je to smlouva, kde se Apple zavazuje, že telefon bude prodávat pouze danému operátoru. Toto výhradní právo už Apple podepsal s mnoha operátory a je to pro obě strany výhodné. Operátor získá nové zákazníky a začne se o něm mluvit. Apple naopak získá výhodnou smlouvu, kde bez větší práce získá velké finance.

Zdroj : www.iPhoneNews.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu