PEchi Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Zdravim all....pokavad zálohuju (krz Backup Utility) na USB disk.....a mam stažené a nainstalované některé DLC, zazálohuje se mi to také ? .... Defakto se to nainstalovalo přímo do nainstalovaných dat ode hry, a to se zálohuje ? děkuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PEchi Odesláno Červenec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 nevěřím že to nikdo neví xD :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Tak to fakt nemám tušení, ale myslim si že ne, protože máš přeci možnost je stáhnout znova z PSS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PEchi Odesláno Červenec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 tady de vo to že sem si to nekupoval já ale tahal sem to přez PSS jinýho člověka kterej mi to poskytnul....nicméně...pokavad si něco zakoupim já....mam možnosot si to z PSS stáhnout na tom svym jendom plejnu kolikrát chci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Jo přesně tak - můžeš si to k sobě stáhnout třeba tisíckrát. Pokud ti ten dotyčný poskytne znovu údaje na stažení tak si to k sobě taky můžeš stáhnout kolikrát chceš na ten jeden stejnej PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PEchi
Zdravim all....pokavad zálohuju (krz Backup Utility) na USB disk.....a mam stažené a nainstalované některé DLC, zazálohuje se mi to také ? .... Defakto se to nainstalovalo přímo do nainstalovaných dat ode hry, a to se zálohuje ?
děkuju...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.