m!kE Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 pls chtel jsem istal update a seklo se mi to na 5% tak jsem to restartoval od ty soby se jen rosviti zelena kantrolka desplay nic a pk se to jen zhasna pls o radu diky ... :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 najdi si flashera máš asi brick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 ne asi ale 100% to je brick. ale prvni musi vědět jestli ma flash desku. a jestli ne tak jestli to máš v zaruce rak to hot reklamovat řekni že jsi dělal update a psp zamrzlo a pak to nešlo rozjet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Zdar , jaky si tam hazel update ? jaky mas druh psp ? (1000,2000,3000) a predtim si tam mel flash ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 m!kE Odesláno Červenec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 psp 3004 , update myslim ze 6.10 a flash asi ne mam to new jsem to zapnul dal tam tekken 6 chtelo to update tk jsem to udelal a uz to neslo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Tak jedine co ti zbejva ja ho reklamovat, toto psp ti nikdo neunbrickne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 m!kE Odesláno Červenec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 oki diik ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Jsem již řekl že to ma reklamejšn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
m!kE
pls chtel jsem istal update a seklo se mi to na 5% tak jsem to restartoval od ty soby se jen rosviti zelena kantrolka desplay nic a pk se to jen zhasna pls o radu diky ... :))
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.