Typan Cz Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2010 zdar, dá se na dealextreme nakupovat na dobírku ? nebo musim mít nějakou spešl kartu či čosi.. ? dík za odpovědi Citovat
tekken90 Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2010 Pouze PayPal - http://help.dealextreme.com/Frequently%20Asked%20Questions.ashx#What_payment_methods_do_you_accept_14 Na dobírku ti nepošle do ČR snad žádnej mezinárodní eshop. Citovat
Typan Cz Odesláno Červenec 4, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2010 a kdybych te pekne poprosil a priplatil ti objednal bys mi to a pak mi to poslal na dobirku ? ;) Citovat
ihaveyou Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2010 a kdybych te pekne poprosil a priplatil ti objednal bys mi to a pak mi to poslal na dobirku ? ;) Pokud budeš chtít, tak se mi ozvi a ňák se určitě dohodneme :) Citovat
Typan Cz Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2010 no, ja se rozhod, ze si ho zalozim - vcera vecer :) takze muzete lock a dik za ochotu ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.