Typan Cz Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 zdar, dá se na dealextreme nakupovat na dobírku ? nebo musim mít nějakou spešl kartu či čosi.. ? dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Pouze PayPal - http://help.dealextreme.com/Frequently%20Asked%20Questions.ashx#What_payment_methods_do_you_accept_14 Na dobírku ti nepošle do ČR snad žádnej mezinárodní eshop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 a kdybych te pekne poprosil a priplatil ti objednal bys mi to a pak mi to poslal na dobirku ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 a kdybych te pekne poprosil a priplatil ti objednal bys mi to a pak mi to poslal na dobirku ? ;) Pokud budeš chtít, tak se mi ozvi a ňák se určitě dohodneme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 no, ja se rozhod, ze si ho zalozim - vcera vecer :) takze muzete lock a dik za ochotu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.