Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Flash na cestě do iPhonu


Sim3to

Recommended Posts

Známý hacker, který nabourává iOS zařízení - Comex dokázal spustit Flash na iPadu pomoci jeho “Frash”. Comexovi se podařilo nainstalovat neoficiální Flash 10, původně pro Android do iPadu. Frash spouští přes lištu na překlad, která využívá Adobe plugin v internetovém prohlížeči Safari. Flash v iPadu dokáže přehrát obraz i zvuk. Zvuk pak pracuje správně i po změně velikosti zobrazení.

Thumbnail-theme4.jpg

Tento hack dokazuje, že flash na těchto zařízeních funguje a není s tím problém. Apple však před časem řekl, že flash na jejich zařízeních nefungují plynule a proto je nedělají kompatibilní (opravdový důvod je, že Apple nechce mít flash v iOS zařízeních, protože by mohli uživatelé hrát hry přímo z internetu a ne je kupovat přes jejich App Store).

Comex má ještě mnoho práce před sebou než tento plugin bude stabilní. Problém nastává, kdy některé hry vyžadují klávesnici pro hraní her.

Frash by měl být ke stažení pro více zařízení, ale až když ho Comex dodělá. Takže uživatelé s jailbreaknutým iPhone 3Gs/4 a iPod Touch 3G se mají na co těšít. Ostatní bohužel nejspíš budou mít smůlu, protože flash je celkem nároční na hardware a předešlé verze mají slabý výkon. Comex ani zatím neřekl jak moc Frash spotřebovává baterii, ale očekává se, že ji moc šetřit nebude.

Článek v původním znění najdete zde

Zdroj http://www.iPhoneNews.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu