peeeca Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Ahoj Chtěl bych si koupit Full Transparent kryt pro PSP slim na Dealextreme protože to tam je nejlevnější. Potřeboval bych poradit od někoho zkušeného jestli se tomu dá věřit že ti to přijde v pořádku? platí se tam předem? Kolik stojí poštovné? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Pošotvně zdarma a jo dá se věřit, přečti si vždy komentáře od těch co to koupili jestli je to funkční apod. Jinak se platí přes paypal a jestli vlastní nemáš doporučuji kontaktova super moderatory tekken90, nebo Anonymouse :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peeeca Odesláno Červenec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Co myslíte že je lepší? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12686 nebo http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13258 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 ten modrej je hezci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Modrej rozhodně.Pak kdyby si zkusil moding tak tam dáš LEDky a uvidíš efekt toho o čem mluvim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerdis Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Já jsem mnoho věcí objednával z Dealextreme a musím potvrdit, že zatím vše přišlo v pořádku a s rychlostí. Samozřejmě jak zde uvedl Negto musí se platit přes paypal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peeeca Odesláno Červenec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Asi ten modrej je fakt hezčí :). Je hodně těžké vyměnit ten kryt? Bojím se abych si tím neposral PSP. Neznáte nějaké dobré video kde bych se mohl na to podívat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Asi ten modrej je fakt hezčí :). Je hodně těžké vyměnit ten kryt? Bojím se abych si tím neposral PSP. Neznáte nějaké dobré video kde bych se mohl na to podívat? Pokud bys měl zájem mohu ti ho vyměnit koukni do podpisu ;) na mé další služby co provádím s PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Hele a když mám učet na Paypal a na něm nemám žádné peníze tak když zaplatim přes paypal tak se mi to rovnou odečte z bankovního účtu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Doporučuji těm co neumí moc anglicky at si www.dealextreme.com otevírají v Google Chrome vše vám rovnou přeloží :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Hele a když mám učet na Paypal a na něm nemám žádné peníze tak když zaplatim přes paypal tak se mi to rovnou odečte z bankovního účtu? Ano odečte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.