jakubgaluszka Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 cau chtel jsem se zeptat kdyz si na alze http://www.alza.cz/hra-pro-xbox-360-d104228.htm predobjednam mafii tak tam mám dát jméno,mail a telefon a to my jako prijde az to bude na sklade ze jim mam poslat adresu?a oni poslou ja zaplatim A JESTE CO KDYZ BYCH NAHODOU NEMEL PAK PENIZE MAM DOSTAT VYPLATU Z BRIGADY ALE KDYBYCH NAHODOU MUSEL NECO PLATIT TAK CO BYCH MEL DELAT? a jeste druha otazka kdyz si koupim live gold treba na mesic tak to plati jenom an jeden ucet co takze bracha by si musel koupit svuj ? :/ dekuju thanks je predem jasny :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dunky Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Pokud použiješ jeden kód na účet tak na další už ho dát nemůžeš ;) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jakubgaluszka Posted July 6, 2010 Author Report Share Posted July 6, 2010 a to s tou mafii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dunky Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Tam snad někde adresu zadáváš už při registraci,alespoň já jsem to tak měl .;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jakubgaluszka Posted July 6, 2010 Author Report Share Posted July 6, 2010 nevím já dal předobjednávku a dal tam jménomobil mail a registrovanej nejsem a napsalo to ze to prijali ale nic na mail neprislo tak ted jsem se jeste dodatecne registroval a kdyz sem daval predobjednat tak tam byla stejan tabulka jako bez registrace tak jsem to uz nevyplnoval a chci se zeptat ma mi neco prijit ?jeste nic neprislo :D prosim je to celkem dulezity okolo penez :D dodam thanks a az budou tak i kredity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ingnition Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 prosim je to celkem dulezity okolo penez :D dodam thanks a az budou tak i kredity Záleží, jestli sis to objednal na dobírku nebo předem. Pokud dobírkou, tak alza ti pošle jakmile ot bude na skladě mail o tom, že ji budou k tobe expedovat. Dokonce ti pošlou SMS v ten den, kdy ti zásilka přijde. A pokud nebudeš mít peníze, hm tak to budeš mít tejden na poště a pak to pošlou zpět. Ale pravděpodobně po tobě budou chtít peníze za dopravu kterou museli zaplatit. Takže by jsi jim je pak musel poslat. Pokud předem na účet tak když jim nepošleš peníze tak nic expedovat nebudou :D PS: je logické že ti třeba pošlou email ve smyslu že jakmile bude zboží dostupné, tak tě budou kontaktovat nebo tak něco. Prostě klasika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jakubgaluszka Posted July 6, 2010 Author Report Share Posted July 6, 2010 nn ja dal u ty mafie predobjednat vyskocila mini tabulka do ktery jsme mel napsat jmeno mail mobil a dal jsem predobjednat a ono ze to prijalo to je vse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ingnition Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Tak je to tak jak jsem říkal v PS. Jakmile to budou mít na skladě, tak tě budou informovat. Navíc, tady máš citaci z FAQ na alze: Jak zjistím stav své objednávky?Po zalogování v sekci objednávky naleznete zprávu od obchodníka. Pokud je u zboží věta: „Termín dodání zatím není potvrzen. Až bude skladem nebo bude známa dostupnost, budeme Vás informovat“, znamená to, že termín je skutečně nepotvrzený a dodání může být v týdnech. V ostatních případech je uveden datum dodání. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 JerRry Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Tak mají předobjednávku asi jen ve smyslu informování, až bude zboží možné objednat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jakubgaluszka Posted July 6, 2010 Author Report Share Posted July 6, 2010 děkuju jinak vypada to takhle http://img203.imageshack.us/i/mafiam.png/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ingnition Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 děkuju jinak vypada to takhle http://img203.imageshack.us/i/mafiam.png/ Každej snad umí kliknout na předobjendat :D Prostě je to tak jak jsem už psal o něco výše. Prostě tě informují. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jakubgaluszka Posted July 6, 2010 Author Report Share Posted July 6, 2010 jj v pohode tak ja pockam no :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
jakubgaluszka
cau chtel jsem se zeptat kdyz si na alze
http://www.alza.cz/hra-pro-xbox-360-d104228.htm
predobjednam mafii tak tam mám dát jméno,mail a telefon a to my jako prijde
az to bude na sklade ze jim mam poslat adresu?a oni poslou ja zaplatim
A JESTE CO KDYZ BYCH NAHODOU NEMEL PAK PENIZE MAM DOSTAT VYPLATU Z BRIGADY ALE KDYBYCH NAHODOU MUSEL NECO PLATIT TAK CO BYCH MEL DELAT?
a jeste druha otazka kdyz si koupim live gold treba na mesic tak to plati jenom an jeden ucet co takze bracha by si musel koupit svuj ? :/
dekuju thanks je predem jasny :)
11 answers to this question
Recommended Posts