Arcane Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Z ničehonic mi přestala fungovat Flashka. Celou dobu ok, najednou mi ji pc nedetekuje. Když ji odpojim tak se ozve zvuk odpojení USB. mám win7. Zkoušel jsem to na víc pc a ntb a nešlo to nikde. Nevíte někdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 fajn, tak zkus sudo su dd if=/dev/zero of=/dev/sdb bs=512 count=2; sync; a pak zkus flashku pripojit do win a mrkni do jestli ji tam neuvidis, pokud ano, tak ji naformatuj a prirad ji jednotku a mela by jet. Jestli ne, tak v linuxu zkus jeste dd if=/dev/zero of=/dev/sdb .. ano, bez tech dalsich parametru + format pres gparted nebo fdisk a pak mkfs.fat32 /dev/sdb, popr. mkfs.fat32 /dev/sdb1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Arcane
Z ničehonic mi přestala fungovat Flashka. Celou dobu ok, najednou mi ji pc nedetekuje. Když ji odpojim tak se ozve zvuk odpojení USB. mám win7. Zkoušel jsem to na víc pc a ntb a nešlo to nikde. Nevíte někdo co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
26 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.