Atickman Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Nevíte někdo jak funguje remote control pomocí mobilu a jak to mam spárovat ,když najedu na registrování remote control tak nerozumim těm instrukcím. Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 No, chtělo by to model mobilu a aplikaci ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Atickman Odesláno Červenec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 mám nokii 5530 a kde mam tu aplikaci vzít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Tak to já fakt nevim. Ty budeš krapet lama co? Nejde spárovat telefon a PS3 jen tak z prdele. Musíš mít příslušnou aplikaci. A myslim, že na 5530, jakožto na Symbian closed-source to ještě není, a asi ani nebude. na N900, jakožto na open-source Maemo to jde, i když mě to nejde rozběhat :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 playerPS Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Já myslel že to jde jen na Sony Ericssony, alespoň tam je to oficiálně podporované od sony (myslím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 playerPS: Ano, ale jen na několika modelech. Možná to jde i na ostatní, externě, ale co já vim, tak jen na pár vybraných. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 playerPS Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 jj, o tom vím, myslím že jen na těch dražších, dotykových :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Tuším Aino, Satio asi ne, ale možná v budoucnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Aino i Xperia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Xperia? to ani nevim :D. Zkoušel už tu to někdo? Zajímalo by mě, jestli ti je nějak víc užitečné. Ale třeba k PlayTV to může být šikovné :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Atickman
Nevíte někdo jak funguje remote control pomocí mobilu a jak to mam spárovat ,když najedu na registrování remote control tak nerozumim těm instrukcím. Dík za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.