Atickman Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2010 Nevíte někdo jak funguje remote control pomocí mobilu a jak to mam spárovat ,když najedu na registrování remote control tak nerozumim těm instrukcím. Dík za odpověď Citovat
0 LegionCZE Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2010 No, chtělo by to model mobilu a aplikaci ne? :D Citovat
0 Atickman Odesláno Červenec 6, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2010 mám nokii 5530 a kde mam tu aplikaci vzít Citovat
0 LegionCZE Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2010 Tak to já fakt nevim. Ty budeš krapet lama co? Nejde spárovat telefon a PS3 jen tak z prdele. Musíš mít příslušnou aplikaci. A myslim, že na 5530, jakožto na Symbian closed-source to ještě není, a asi ani nebude. na N900, jakožto na open-source Maemo to jde, i když mě to nejde rozběhat :D. Citovat
0 playerPS Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2010 Já myslel že to jde jen na Sony Ericssony, alespoň tam je to oficiálně podporované od sony (myslím) Citovat
0 LegionCZE Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2010 playerPS: Ano, ale jen na několika modelech. Možná to jde i na ostatní, externě, ale co já vim, tak jen na pár vybraných. Citovat
0 playerPS Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2010 jj, o tom vím, myslím že jen na těch dražších, dotykových :) Citovat
0 LegionCZE Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2010 Tuším Aino, Satio asi ne, ale možná v budoucnu. Citovat
0 LegionCZE Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2010 Xperia? to ani nevim :D. Zkoušel už tu to někdo? Zajímalo by mě, jestli ti je nějak víc užitečné. Ale třeba k PlayTV to může být šikovné :). Citovat
Otázka
Atickman
Nevíte někdo jak funguje remote control pomocí mobilu a jak to mam spárovat ,když najedu na registrování remote control tak nerozumim těm instrukcím. Dík za odpověď
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.