Mr Crazy Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 Ptám se proto, že se mi nechce platit poštovné, a někam odjíždím, takže to potřebuju co nejrychlejc. Nevíte jestli se někde v Plzni dá sehnat? Díky za odpověď
0 kaja16 Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 Ptám se proto, že se mi nechce platit poštovné, a někam odjíždím, takže to potřebuju co nejrychlejc. Nevíte jestli se někde v Plzni dá sehnat? Díky za odpověď Měl by jsi jí sehnat všude, kde prodávají PC apod. Třeba Axes, Elektro Word atd.8)
0 Bouwmeester Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 hele myslim že by ho měli mít i v bílej myši...
0 milux Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 není lepší si koupit wi-fi router?? je to o mnohem lepší... jseš na internetu, aniž bys měl puštěný PC ;) popřemýšlej o tom... já ho mám (microcom) a sem spokojenej... :) ;)
0 Geoffrey Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 není lepší si koupit wi-fi router?? je to o mnohem lepší... jseš na internetu, aniž bys měl puštěný PC ;) popřemýšlej o tom... já ho mám (microcom) a sem spokojenej... :) ;) Můžeš dát prosím link na ten co máš ty? Dík.
0 milux Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 Můžeš dát prosím link na ten co máš ty? Dík. přesně mám tento ;) http://shop.volny.cz/d31574-microcom-broadband-router-wifi-11g.html edit: 776 kč vč. DPH dobrá cena ne? :)
0 Geoffrey Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 přesně mám tento ;) http://shop.volny.cz/d31574-microcom-broadband-router-wifi-11g.htmledit: 776 kč vč. DPH dobrá cena ne? :) Což o to, cena dobrá (v porovnání s Wifi klíčem za 700 kaček), jen si nejsem jist, zda-li bych to byl schopen nastavit. Ale dík za info a link.:D
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 18, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 Měl by jsi jí sehnat všude, kde prodávají PC apod. Třeba Axes, Elektro Word atd.8) Myslis ze sezenu wi-fi usb klic jo? ja nevim, myslim, ze spis router, ale dam si poradit, samozrejme by to pro me bylo vyhodny, kdyby se dal sehnat hele myslim že by ho měli mít i v bílej myši... tak to bohuzel nevim, kde je, muzes mi to priblizit? přesně mám tento ;) http://shop.volny.cz/d31574-microcom-broadband-router-wifi-11g.htmledit: 776 kč vč. DPH dobrá cena ne? :) Tyjo.. tohle kdyby se dalo v Plzni sehnat, sel bych do toho, dost dobra cena.
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 18, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 jo a jeste k tem routerum- kdyz mam v PC internet, kde se musim prihlasovat uzivatelskym jmenem a heslem, slo by se prihlasit i pres ten router, kdybych pouzival oboje? Trerba kdyz sem se chtel u znamyho, co ma sztejnyho poskytovatele pripojit na svoje jmeno, neslo to, uze prej on se na me nemuze pripojit
0 milux Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 jinak ja si nastavoval hesla na tom routru. má to svoji ip adresu myslim ze 192.168.1.254 a tam se da vse nastavit.... jestli chce nekoho blocknout, nastavit si ASPII kód (heslo) k wi-fině atd... sem prostě s tím spokojený....:bash: EDIT: ten router mám už přes 2 roky, takže vím o čem mluvím ;)
0 Geoffrey Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 jinak ja si nastavoval hesla na tom routru. má to svoji ip adresu myslim ze 192.168.1.254 a tam se da vse nastavit.... jestli chce nekoho blocknout, nastavit si ASPII kód (heslo) k wi-fině atd... sem prostě s tím spokojený....:bash:EDIT: ten router mám už přes 2 roky, takže vím o čem mluvím ;) Juj, těmhle věcem nerozumím, takže nevím. Navíc když vypnu PC a pak ho zapnu, musím se přihlásit a až pak mi jde net takže to by se tomu routeru asi nelíbilo.:bash:
0 milux Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 Juj, těmhle věcem nerozumím, takže nevím. Navíc když vypnu PC a pak ho zapnu, musím se přihlásit a až pak mi jde net takže to by se tomu routeru asi nelíbilo.:bash: pokud máš připojení přes kabelovku (jako já) tak by se nic takového nestalo... prostě bys měl router zapojený, PC třeba vyplý ale na psp by si byl na netu atd...;)
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 18, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 Juj, těmhle věcem nerozumím, takže nevím. Navíc když vypnu PC a pak ho zapnu, musím se přihlásit a až pak mi jde net takže to by se tomu routeru asi nelíbilo.:bash: proc? ty muzes mit PC normal jen na kabelju a na druhej kabel pripojis router, kterej budes mit jen pro PSP / NTB
0 ogami Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 jo a jeste k tem routerum- kdyz mam v PC internet, kde se musim prihlasovat uzivatelskym jmenem a heslem, slo by se prihlasit i pres ten router, kdybych pouzival oboje? Trerba kdyz sem se chtel u znamyho, co ma sztejnyho poskytovatele pripojit na svoje jmeno, neslo to, uze prej on se na me nemuze pripojit melo by to jit, pocitam ze mas adsl ... z adsl modemu vyvedes sitovy kabel do wan portu routeru, v nastaveni routeru das to tvoje jmeno a heslo, nastavis protokol (ppoe/ppoa) a jedes. router se pak pripojuje za tebe (lze nastavit keep alive - bude neustale pripojen at mas zapnutej/vypnutej komp). pak uz se jen k routeru pripojis bud pres lan port (pc) bo wifi (psp) a jedes. snad sem dotaz dobre pochopil ;)
0 milux Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 pokud si někdo z vás ten router koupí, tak vám přesně poradit jak to zapojit... ;) pokud teda bude nekdo chtít...
0 Geoffrey Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 Říkám že těmto věcem nerozumím. Mám Wifi připojení - signál příjmám anténou na střeše, kabelem do TOHOTO (nevm k čemu to je :) ) - toto všechno je na půdě a z toho přístroje to vede klasickým síťovým kabelem skrz komín do switche a následně do PC. Pokud tomu tedy rozumím správně, tak když zapojím místo switche ten váš router tak i přes to že nezapnu PC se na PSP připojím?:lol:
0 milux Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 Říkám že těmto věcem nerozumím. Mám Wifi připojení - signál příjmám anténou na střeše, kabelem do TOHOTO (nevm k čemu to je :) ) - toto všechno je na půdě a z toho přístroje to vede klasickým síťovým kabelem skrz komín do switche a následně do PC. Pokud tomu tedy rozumím správně, tak když zapojím místo switche ten váš router tak i přes to že nezapnu PC se na PSP připojím?:lol: jo připojíš se když to 'čenžneš' za swich...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 18, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 pokud si někdo z vás ten router koupí, tak vám přesně poradit jak to zapojit... ;)pokud teda bude nekdo chtít... Pokud by se dal koupit v Plzni tak si ho koupim. Ale nevim, jak to zjistit
0 milux Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 Pokud by se dal koupit v Plzni tak si ho koupim. Ale nevim, jak to zjistit tak si ho kup přes internet, sice do 100 kč dáš něco za poštu ale máš to zaručený ne?:)
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 18, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 To prave nechci, proto se ptam na Plzen ;-)
0 Geoffrey Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 pokud si někdo z vás ten router koupí, tak vám přesně poradit jak to zapojit...pokud teda bude nekdo chtít... Až koupím PSP a kartu a pak i ten router a nezvládnu to nastavit tak se rád zeptám. :roll:
0 milux Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 To prave nechci, proto se ptam na Plzen ;-) tak v plzni nevim ale rozhodne si kup značku microcom ... ;) :ok: :thumbup:
0 milux Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 Až koupím PSP a kartu a pak i ten router a nezvládnu to nastavit tak se rád zeptám. :roll: ok tak potom nekdy napis....
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 18, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 ok tak potom nekdy napis.... nevis, kolik se plati postovny za ten router?
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 18, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 jeste otazka-kdyz mam kabelovy pripjeni k netu a chci ho zachovat spolu s routerem, jak na to?
0 Geoffrey Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 nevis, kolik se plati postovny za ten router? 100 Kč expres 70 Kč dobírka
Otázka
Mr Crazy
Ptám se proto, že se mi nechce platit poštovné, a někam odjíždím, takže to potřebuju co nejrychlejc. Nevíte jestli se někde v Plzni dá sehnat? Díky za odpověď
32 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts