Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dá se WI-FI USB klíč koupit v Plzni?

Otázka

Recommended Posts

• 0
Odesláno
  kaja16 napsal:
Měl by jsi jí sehnat všude, kde prodávají PC apod. Třeba Axes, Elektro Word atd.8)

Myslis ze sezenu wi-fi usb klic jo? ja nevim, myslim, ze spis router, ale dam si poradit, samozrejme by to pro me bylo vyhodny, kdyby se dal sehnat

Bouwmeester napsal:
hele myslim že by ho měli mít i v bílej myši...

tak to bohuzel nevim, kde je, muzes mi to priblizit?

milux napsal:
přesně mám tento ;) http://shop.volny.cz/d31574-microcom-broadband-router-wifi-11g.html

edit: 776 kč vč. DPH dobrá cena ne? :)

Tyjo.. tohle kdyby se dalo v Plzni sehnat, sel bych do toho, dost dobra cena.

• 0
Odesláno
  milux napsal:
jinak ja si nastavoval hesla na tom routru. má to svoji ip adresu myslim ze 192.168.1.254 a tam se da vse nastavit.... jestli chce nekoho blocknout, nastavit si ASPII kód (heslo) k wi-fině atd... sem prostě s tím spokojený....:bash:

EDIT: ten router mám už přes 2 roky, takže vím o čem mluvím ;)

Juj, těmhle věcem nerozumím, takže nevím. Navíc když vypnu PC a pak ho zapnu, musím se přihlásit a až pak mi jde net takže to by se tomu routeru asi nelíbilo.:bash:

• 0
Odesláno
  Geoffrey napsal:
Juj, těmhle věcem nerozumím, takže nevím. Navíc když vypnu PC a pak ho zapnu, musím se přihlásit a až pak mi jde net takže to by se tomu routeru asi nelíbilo.:bash:

pokud máš připojení přes kabelovku (jako já) tak by se nic takového nestalo... prostě bys měl router zapojený, PC třeba vyplý ale na psp by si byl na netu atd...;)

• 0
Odesláno
  Mr Crazy napsal:
jo a jeste k tem routerum- kdyz mam v PC internet, kde se musim prihlasovat uzivatelskym jmenem a heslem, slo by se prihlasit i pres ten router, kdybych pouzival oboje? Trerba kdyz sem se chtel u znamyho, co ma sztejnyho poskytovatele pripojit na svoje jmeno, neslo to, uze prej on se na me nemuze pripojit

melo by to jit, pocitam ze mas adsl ... z adsl modemu vyvedes sitovy kabel do wan portu routeru, v nastaveni routeru das to tvoje jmeno a heslo, nastavis protokol (ppoe/ppoa) a jedes. router se pak pripojuje za tebe (lze nastavit keep alive - bude neustale pripojen at mas zapnutej/vypnutej komp). pak uz se jen k routeru pripojis bud pres lan port (pc) bo wifi (psp) a jedes. snad sem dotaz dobre pochopil ;)

• 0
Odesláno

Říkám že těmto věcem nerozumím. Mám Wifi připojení - signál příjmám anténou na střeše, kabelem do TOHOTO (nevm k čemu to je :) ) - toto všechno je na půdě a z toho přístroje to vede klasickým síťovým kabelem skrz komín do switche a následně do PC. Pokud tomu tedy rozumím správně, tak když zapojím místo switche ten váš router tak i přes to že nezapnu PC se na PSP připojím?:lol:

• 0
Odesláno
  Geoffrey napsal:
Říkám že těmto věcem nerozumím. Mám Wifi připojení - signál příjmám anténou na střeše, kabelem do TOHOTO (nevm k čemu to je :) ) - toto všechno je na půdě a z toho přístroje to vede klasickým síťovým kabelem skrz komín do switche a následně do PC. Pokud tomu tedy rozumím správně, tak když zapojím místo switche ten váš router tak i přes to že nezapnu PC se na PSP připojím?:lol:

jo připojíš se když to 'čenžneš' za swich...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu