Mr Crazy Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 Ptám se proto, že se mi nechce platit poštovné, a někam odjíždím, takže to potřebuju co nejrychlejc. Nevíte jestli se někde v Plzni dá sehnat? Díky za odpověď
0 kaja16 Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 Mr Crazy napsal: Ptám se proto, že se mi nechce platit poštovné, a někam odjíždím, takže to potřebuju co nejrychlejc. Nevíte jestli se někde v Plzni dá sehnat? Díky za odpověď Měl by jsi jí sehnat všude, kde prodávají PC apod. Třeba Axes, Elektro Word atd.8)
0 Bouwmeester Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 hele myslim že by ho měli mít i v bílej myši...
0 milux Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 není lepší si koupit wi-fi router?? je to o mnohem lepší... jseš na internetu, aniž bys měl puštěný PC ;) popřemýšlej o tom... já ho mám (microcom) a sem spokojenej... :) ;)
0 Geoffrey Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 milux napsal: není lepší si koupit wi-fi router?? je to o mnohem lepší... jseš na internetu, aniž bys měl puštěný PC ;) popřemýšlej o tom... já ho mám (microcom) a sem spokojenej... :) ;) Můžeš dát prosím link na ten co máš ty? Dík.
0 milux Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 Geoffrey napsal: Můžeš dát prosím link na ten co máš ty? Dík. přesně mám tento ;) http://shop.volny.cz/d31574-microcom-broadband-router-wifi-11g.html edit: 776 kč vč. DPH dobrá cena ne? :)
0 Geoffrey Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 milux napsal: přesně mám tento ;) http://shop.volny.cz/d31574-microcom-broadband-router-wifi-11g.htmledit: 776 kč vč. DPH dobrá cena ne? :) Což o to, cena dobrá (v porovnání s Wifi klíčem za 700 kaček), jen si nejsem jist, zda-li bych to byl schopen nastavit. Ale dík za info a link.:D
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 18, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 kaja16 napsal: Měl by jsi jí sehnat všude, kde prodávají PC apod. Třeba Axes, Elektro Word atd.8) Myslis ze sezenu wi-fi usb klic jo? ja nevim, myslim, ze spis router, ale dam si poradit, samozrejme by to pro me bylo vyhodny, kdyby se dal sehnat Bouwmeester napsal: hele myslim že by ho měli mít i v bílej myši... tak to bohuzel nevim, kde je, muzes mi to priblizit? milux napsal: přesně mám tento ;) http://shop.volny.cz/d31574-microcom-broadband-router-wifi-11g.htmledit: 776 kč vč. DPH dobrá cena ne? :) Tyjo.. tohle kdyby se dalo v Plzni sehnat, sel bych do toho, dost dobra cena.
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 18, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 jo a jeste k tem routerum- kdyz mam v PC internet, kde se musim prihlasovat uzivatelskym jmenem a heslem, slo by se prihlasit i pres ten router, kdybych pouzival oboje? Trerba kdyz sem se chtel u znamyho, co ma sztejnyho poskytovatele pripojit na svoje jmeno, neslo to, uze prej on se na me nemuze pripojit
0 milux Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 jinak ja si nastavoval hesla na tom routru. má to svoji ip adresu myslim ze 192.168.1.254 a tam se da vse nastavit.... jestli chce nekoho blocknout, nastavit si ASPII kód (heslo) k wi-fině atd... sem prostě s tím spokojený....:bash: EDIT: ten router mám už přes 2 roky, takže vím o čem mluvím ;)
0 Geoffrey Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 milux napsal: jinak ja si nastavoval hesla na tom routru. má to svoji ip adresu myslim ze 192.168.1.254 a tam se da vse nastavit.... jestli chce nekoho blocknout, nastavit si ASPII kód (heslo) k wi-fině atd... sem prostě s tím spokojený....:bash:EDIT: ten router mám už přes 2 roky, takže vím o čem mluvím ;) Juj, těmhle věcem nerozumím, takže nevím. Navíc když vypnu PC a pak ho zapnu, musím se přihlásit a až pak mi jde net takže to by se tomu routeru asi nelíbilo.:bash:
0 milux Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 Geoffrey napsal: Juj, těmhle věcem nerozumím, takže nevím. Navíc když vypnu PC a pak ho zapnu, musím se přihlásit a až pak mi jde net takže to by se tomu routeru asi nelíbilo.:bash: pokud máš připojení přes kabelovku (jako já) tak by se nic takového nestalo... prostě bys měl router zapojený, PC třeba vyplý ale na psp by si byl na netu atd...;)
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 18, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 Geoffrey napsal: Juj, těmhle věcem nerozumím, takže nevím. Navíc když vypnu PC a pak ho zapnu, musím se přihlásit a až pak mi jde net takže to by se tomu routeru asi nelíbilo.:bash: proc? ty muzes mit PC normal jen na kabelju a na druhej kabel pripojis router, kterej budes mit jen pro PSP / NTB
0 ogami Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 Mr Crazy napsal: jo a jeste k tem routerum- kdyz mam v PC internet, kde se musim prihlasovat uzivatelskym jmenem a heslem, slo by se prihlasit i pres ten router, kdybych pouzival oboje? Trerba kdyz sem se chtel u znamyho, co ma sztejnyho poskytovatele pripojit na svoje jmeno, neslo to, uze prej on se na me nemuze pripojit melo by to jit, pocitam ze mas adsl ... z adsl modemu vyvedes sitovy kabel do wan portu routeru, v nastaveni routeru das to tvoje jmeno a heslo, nastavis protokol (ppoe/ppoa) a jedes. router se pak pripojuje za tebe (lze nastavit keep alive - bude neustale pripojen at mas zapnutej/vypnutej komp). pak uz se jen k routeru pripojis bud pres lan port (pc) bo wifi (psp) a jedes. snad sem dotaz dobre pochopil ;)
0 milux Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 pokud si někdo z vás ten router koupí, tak vám přesně poradit jak to zapojit... ;) pokud teda bude nekdo chtít...
0 Geoffrey Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 Říkám že těmto věcem nerozumím. Mám Wifi připojení - signál příjmám anténou na střeše, kabelem do TOHOTO (nevm k čemu to je :) ) - toto všechno je na půdě a z toho přístroje to vede klasickým síťovým kabelem skrz komín do switche a následně do PC. Pokud tomu tedy rozumím správně, tak když zapojím místo switche ten váš router tak i přes to že nezapnu PC se na PSP připojím?:lol:
0 milux Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 Geoffrey napsal: Říkám že těmto věcem nerozumím. Mám Wifi připojení - signál příjmám anténou na střeše, kabelem do TOHOTO (nevm k čemu to je :) ) - toto všechno je na půdě a z toho přístroje to vede klasickým síťovým kabelem skrz komín do switche a následně do PC. Pokud tomu tedy rozumím správně, tak když zapojím místo switche ten váš router tak i přes to že nezapnu PC se na PSP připojím?:lol: jo připojíš se když to 'čenžneš' za swich...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 18, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 milux napsal: pokud si někdo z vás ten router koupí, tak vám přesně poradit jak to zapojit... ;)pokud teda bude nekdo chtít... Pokud by se dal koupit v Plzni tak si ho koupim. Ale nevim, jak to zjistit
0 milux Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 Mr Crazy napsal: Pokud by se dal koupit v Plzni tak si ho koupim. Ale nevim, jak to zjistit tak si ho kup přes internet, sice do 100 kč dáš něco za poštu ale máš to zaručený ne?:)
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 18, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 To prave nechci, proto se ptam na Plzen ;-)
0 Geoffrey Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 \ napsal: pokud si někdo z vás ten router koupí, tak vám přesně poradit jak to zapojit...pokud teda bude nekdo chtít... Až koupím PSP a kartu a pak i ten router a nezvládnu to nastavit tak se rád zeptám. :roll:
0 milux Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 Mr Crazy napsal: To prave nechci, proto se ptam na Plzen ;-) tak v plzni nevim ale rozhodne si kup značku microcom ... ;) :ok: :thumbup:
0 milux Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 Geoffrey napsal: Až koupím PSP a kartu a pak i ten router a nezvládnu to nastavit tak se rád zeptám. :roll: ok tak potom nekdy napis....
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 18, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 milux napsal: ok tak potom nekdy napis.... nevis, kolik se plati postovny za ten router?
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 18, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 jeste otazka-kdyz mam kabelovy pripjeni k netu a chci ho zachovat spolu s routerem, jak na to?
0 Geoffrey Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 Mr Crazy napsal: nevis, kolik se plati postovny za ten router? 100 Kč expres 70 Kč dobírka
Otázka
Mr Crazy
Ptám se proto, že se mi nechce platit poštovné, a někam odjíždím, takže to potřebuju co nejrychlejc. Nevíte jestli se někde v Plzni dá sehnat? Díky za odpověď
32 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts