saza Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 čau, od kámoša jsem si půjčil účet a stáhl tuhle hru. po spuštění vyžaduje vytvoření účtu u EA. po vytvoření účtu a připojení naskočí hláška "account has been disabled on users request". může mi někdo poradit co stím? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Účet byl zrušen na uživatelovu žádost - co s tím chceš dělat? Budeš muset asi znova založit. Ale kámoš to ode mě stahoval taky, a myslim že nic takovýho nepotřeboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 jak mohl být zrušen na mou žádost, když jsem nic nerušil? hra mi to znovu nenabídne abych ho založil znovu. na webu EA ten účet funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 No právě, proto s tim asi nic neuděláš. Zkus tu hru na PC přidat do svého účtu do sbrky her, třeba to nějak pomůže. Přidej si tam ten účet na PS3. Jinak fakt nevim, já nic takovýho dělat nemusel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 na českém weu EA to heslo fungovalo ale na anglickém to psalo account deactivated. účet jsem znovu ativoval a hra už funguje. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Tak to je fajn :). nemáš zač, i když jsem ti asi moc nepomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
saza
čau, od kámoša jsem si půjčil účet a stáhl tuhle hru. po spuštění vyžaduje vytvoření účtu u EA. po vytvoření účtu a připojení naskočí hláška "account has been disabled on users request". může mi někdo poradit co stím? dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.