Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

psx to psp fifa 98 problem

2david2

Otázka

zdravim ludia ma niekto skusenosti ze preco mi nejde fifa 98 prerobena na psp ... stiaholm som znetu uz prerobene aj som sam prerabal pomocou programu psx2psp v.1.4.2 .. no a stale bez uspechu vzdy ako to zapnem tak cierna obrazovka a mozem dat jedine home a quit game .. skusal som mentit aj pops... a mam psp slim 5.50gen d3 ... hmm nejake info rada alebo hocico ine ? dik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

jo to bude tím. Takže nejdříve si v nějakém programu otevři ten soubor .bin (př: alcohol 120%) a dej to do virtuální mechaniky a potom za pomocí alcoholu 120% dáš vytvořit imagesoubor (nebo tak něco) a vybereš tu virtuální mechaniku. Jako typ souboru vybereš .iso a je to. Potom už jen převedeš

psx2psp podporuje .iso a .pbp !!!!

Odkaz ke komentáři

• 0

okej skusim to prerobit tak ako pises a dam potom vediet ... a tu mas tutorial

http://console-forum.net/showthread.php?t=9193

kde je pisane ze psx2psp podporuje tieto formaty ... -ISO -IMG -BIN -PBP ..no ale to je jedno teraz ja to skusim dat na iso a tak to spravit zatial dik . :)

Odkaz ke komentáři

• 0

no tka vam dakujem za rady ale nic nepomohlo ani image s koncovkou .iso ... a ani stiahnutie inej verzie stiahol som 4 rozne a nic a okrem toho sa mi podarilo najst aj priamo prerobenenu fifu pre psp ... no a ani to mi neslo .. uz fakt neviem kde moze byt chyba ...

///Edit

tak teda konecne som to rozbehal :) stiahol som dalsiu verziu .. Fifi a uz mi slape je to nejaka ntsc verzia a slape perfektne s nastavenim popsloader 4.01 krasota konecne :)) no a dakujem vam aj za rady a okrem toho image je v koncovke bin a vpohode mi to prerobilo a aj t krasne slape :) len pre info tak dik chlapci . :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu