KOSScz Odesláno Říjen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 A máš tu nejnovější verzi HBL r101? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Těch 10 new Apps odě mě tu neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Tak mi je ještě raz pošli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Nebo ne neposílej. už jsem to našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EaZy Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 když to udělám takhle jak píšeš(přes to demo) tak je to stejný jak kdybych měl chikhen na 5.03 ? prostě mi pujdou iso/cso dokud psp úplně nevypnu ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 ne HBL ti umožni zpouštět jenom HB hry emu a apli... Ale dělá se na nějakem iso/cso emu ale to chvilku potrva. a jaky máš ofw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EaZy Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 6.20 takhle sem ho dostal ze servisu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 A proč si to šel dat do servisu a co jsi tam měl předtim? Za ofw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EaZy Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 předtim 5.03....zasek se mi joystick...a jelikož sem měl 2 roky nový záruky(předtim mi to udělalo to samý,dali mi nový akorát s FW asi 3.9 nebo kolik) tak sem do toho nechtěl lízt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Aha. tak to máš bohužel smůlu. ale jak říkam. HBL ti zpustí jenom HB hry aplikace a emulatory. zkus jestli ti to pojede a pak napiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EaZy Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 no už sem to nahodil,spustil sem GBA emulator...neexistuje nějakej downgrade ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 ne zatím ještě ne a buch vy jestli bude. a Budu wololovy psat jestli by nemohli vymislet nějaky čip jak na ps3 :D A jestli by jsy chtěl nějake hry HB tak napiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EaZy Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 nvm jaký jsou hb hry :) kde je můžu najít ? ) neexistuje nějakej HB emulator na NDS hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 http://wololo.net/talk/viewtopic.php?f=3&t=22 tady máš všechnych funkční HB hry a vše. tento seznam je nový tak ještě není kompletní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EaZy Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 všechno jde do game ? emulatory,aplikace i hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 jj všechno do game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EaZy Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 jaký sou ty hry typu quake a CS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 cs je plošinovka a quake to máš jak na počitači. doporučuji ti to ja HL faram quake :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EaZy Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 oukey tak to kdybys mi upnul :) download z té stránky mi nešel... tak mě napadlo : HBL vlastně spouští EBOOTy,nespustil by i PSX hry ? ty se taky hrajou skrze eboot a dávaj se do složky game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 ok upnu hnet jak dojdu domu tak to upnu. a jinak PSX hry bohužel nejsou to potřebuje přístup k jádru a to bohužel nemá. to je něco jako ISO/CSO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoky Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Hey me nejde najet na tu stranku http://advancedpsp.tk/foro_es/viewtopic.php?f=39&t=425&sid=980a618791c6ac28598178c2015352e8 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EaZy Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 tak to je fakt v prdeli :D z mýho PSP je gameboy s podsvícenym displejem :D to na gameboy sou dcl blbosti,mám tam zatim jenom pokemony :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 JJ ja mam taky jenom pokemohy v emu :D:D a nejde ti to otevšít protože ta stránka bylka zrušena. tady maš jiny ale ještě nedodělany seznam je totiš nový http://wololo.net/talk/viewtopic.php?f=3&t=22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EaZy Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 ted sem stáhnul ještě advance wars,neni to špatný...a v houseovi sem viděl jak tam hraje metroid tak to taky zkusim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 :D zkus zkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.