FxR Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 fakta o hbl,iso na hbl zrejme nikdy nepojede pac nema pristup do jadra,na psp je emu nds ale je nedoladenej a hlavne,psp nema dotyk display.ten gpsp gba jsem upnul ja xD,az budu mit pristup k pc budu hazet na czshare hb apps a mam debilni napad xD,co kdyby se napr soubory z iso fifa dali misto souboru ze slozky s demo fifa,vym je to pi#ovina ale napadlo me to v 23.30 v posteli xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 ok až něco upněš tak mi napiš pm... a nehulil jsi?? bo to nepujde :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Lol,no to je teda kravina :DO tu složku totiš vůbec nejde :) De o ten demo soubor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 JJ tak tak :D a podle mě by to 100% nešlo protože psp rozezna že to je iso nebot demička jou v ebootu mislím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Jak říkám takovejhlech blbostí mě napadá často Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 :D ok upnul jsi už nějake HB hry? tam ty jsem tam už přidal přidal jsem tam uploadery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 jo dik upnout v tuto dobu nemuzu,nemam pristup k pc takze to bude nekdy pristi tejden nejdriv a bude to asi 10 apps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 ok až to bude tak pošli pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 fakta o hbl,iso na hbl zrejme nikdy nepojede pac nema pristup do jadra,na psp je emu nds ale je nedoladenej a hlavne,psp nema dotyk display.ten gpsp gba jsem upnul ja xD,az budu mit pristup k pc budu hazet na czshare hb apps a mam debilni napad xD,co kdyby se napr soubory z iso fifa dali misto souboru ze slozky s demo fifa,vym je to pi#ovina ale napadlo me to v 23.30 v posteli xD Je to sice blbost, ale mě taky takové věci napadají. :D Třeba by se mohl udělat "active iso" v HLB a potom by šlo spustit iso z karty. Něco jak je to na xboxu :D. (neberte to vážně, jen mě to nějak napadlo. :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EaZy Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 fakta o hbl,iso na hbl zrejme nikdy nepojede pac nema pristup do jadra,na psp je emu nds ale je nedoladenej a hlavne,psp nema dotyk display.ten gpsp gba jsem upnul ja xD,az budu mit pristup k pc budu hazet na czshare hb apps a mam debilni napad xD,co kdyby se napr soubory z iso fifa dali misto souboru ze slozky s demo fifa,vym je to pi#ovina ale napadlo me to v 23.30 v posteli xD za pokus nic nedáš,zkus to vid ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 tjn. a nebo by mohli udělat čip jak na ps1.2.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 No myslím, že čip by asi i šel, ale problém je, že se na PSP dělá Update FW, což u PS 1/2 není tak je tam kompabilita pořád. Uvedu příklad: Čip bude fungovat třeba do FW 6.31, výjde 6.32 kterej bude překopanej a čip pak bude pouze na ozdobu bo ho novej FW bude blokovat a Downgrade určitě možnej nebude. Opravdu je škoda, že je zásah do flash0 je blokovanej... Pokavaď se to neprolomí, tak bych řekl, že CFW končí a bude se ledatak aktualizovat na Fat/Slim s flashnutýma deskama a 5.03... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 RaZzeR- máš pravdu. ale když bude třeba ofw 6.31 tak se uděla dalši čip. Jak přišli na tu dalši zakladni desku jak ji odblokovat to by bylo to samy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 To jako kvůli každýmu FW bys pájel novej čip? Nvm nvm no, možnost to je, ale... radši neřešme, stejně se nic podobnýho neplánuje. :) Co se týče těch desek tak akorát každá má akorát pozměněný ňáký detajly co šly obejít, ale u v3 je Pandora prostě bloklá. E:// Check it! Pracuje se na 6.20 Kernel Exploitu pomocí kterýho se údajně bude moct nahodit i plnohodnotnej CFW na PSP 300x a Go! http://www.psp-hacks.com/2010/10/08/wip-kernel-exploit-found-and-6-20-tn-hen-to-be-released/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 To jako kvůli každýmu FW bys pájel novej čip? Nvm nvm no, možnost to je, ale... radši neřešme, stejně se nic podobnýho neplánuje. :)Co se týče těch desek tak akorát každá má akorát pozměněný ňáký detajly co šly obejít, ale u v3 je Pandora prostě bloklá. E:// Check it! Pracuje se na 6.20 Kernel Exploitu pomocí kterýho se údajně bude moct nahodit i plnohodnotnej CFW na PSP 300x a Go! http://www.psp-hacks.com/2010/10/08/wip-kernel-exploit-found-and-6-20-tn-hen-to-be-released/ mislýš že 6.20 Kernel ExploituTim myslíš že 6.20 Kernel Exploitu bude něco jako hen? nebo MHUspeed? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Překlad trránky s info o 6.20 Kernel Exploit. Omlouvám se je to přeloženo v googlu a nemam čas opravyt chiby :D http://www.psp-hacks.com/2010/10/08/wip-kernel-exploit-found-and-6-20-tn-hen-to-be-released/ [WIP] jádra Exploit nalezen a 6,20 TN (HEN), která má být uvolněna Dýchání trochu život zpět do scény je Total_Noob, dobře známý a respektovaný PSP hacker / vývojář, který prohlašoval, že objevovat jádro využít ve firmwaru PSP 6,20. Yessir. Total_Noob je v současné době pracuje na 6,20 TN, který se chová jako slepičí. Pamatovat HEN? Je to homebrew enabler na rozdíl od HBL. HEN je stále aktivní a rezidentní v paměti odchodu jste schopni spustit homebrew přímo z XMB po počátečním spuštění HEN, který se zdá být dosaženo prostřednictvím HBL. Video dema jádra využít, i když to není tak jasné. Můžete vidět Total_Noob provede něco, co z menu HBL a na obrazovce bliká fialové u konce. Že fialový blesk označuje zneužití byla úspěšná. Žádná zmínka o tom, zda firmware> 6,20 ar využitelné stejným způsobem. To vše vypadá velmi slibně, a s jádrem využívat, možnosti jsou téměř nekonečné. Snad brzy uvidíme, zcela pronikl PSP-3000S a PSPgos! Total_Noob se snaží uvolnit 6,20 TN před Vánocemi. Takže, co děláte - neaktualizujete minulosti 6,20 - pokud jste tak již neučinili. Dobrý Hledal 'Total_Noob! Tak si za žadnou cenu neaktualizujte ofw než na max 6.20... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Pozor Pozor. Jeden z tymu gen co dělal CFW tak ted pracuje na CFW pro ofw 6.20 přes HBL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Proč to sem dáváš když je to podle tebe fake?! Debilita u tebe opravdu srší, dejte mu zase někdo BANán ať je klid!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Nořeš. Za to se omlouvám měl jsem měnši stavy jestli mě chápoeš.. ale to je jedno Pojdme se zase bavit o PSP ofw 6.20 hjen na ofw 6.20 atd :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Hele Razzere na HBL je přes PSP Filer přístup flash1 minimálně.Nešlo by i do flash0?zkusil bych to ale nemám u sebe ani psp ani pc. díky Fileru jde změnit font,nešlo by to nějak přes filer? P.S. KossCZ,nejseš náhodou číňan nebo dislektik? Ty tvoje chyby jsou ostuda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 FxR no ja jsem dislektik ale to je jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 FxR: flash1 je uživatelský nastavení - tj. třeba tapeta, schéma... tam nelze upravit FW. flash0 je důležitej, tam se zapisuje CFW, ta změna fontu a pod... jenže zásah tam = brick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 tjn razzer má pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johcher Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Všechno jsem udělal podle návodu (upgrade na 6.20), ale po zmáčknutí " R " nevidím HEN A nebo ty hry se nedají spouštět z hlavního Menu / GAME a vybrat nahranou hru? ... musí se to spouštět přes to demo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 jj ještě se to musí spouštět přez demo. Ale total_noob už na tom dělá. A ten hen tam nění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.