Johcher Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 No mně vyběhne po zmáčknutí " R " pouze černá obrazovka a tam žlutě napsané hry, které se dají otevřít... takže to je takhle dobře a spouštět hry pouze přes tohle a nebo po dodělání updatu nebo něčeho takového půjde spoušť klasicky z MENU/ GAME na PSP? Jinak .. ISO hry asi nepůjdou že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 notak iso hry zatím ne ale určo se na tom bude pracovat... A žadne updaty zatím nedělej. a jo je to zprávně. jestli se ti zpustí hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johcher Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Oba asi myslíme něco jiného... mě jde o to, že mně to " NEJDE " spoušťět přes PSP MENU -> Game -> Memory Stick Po " X " nějaké hry mi to napíše -> This game cannot be started. The Data is corrupted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 No ja vym co mislíš. to prozatím nejde. Ale total noob nela 6.20 tn hen. to je program ktery spustíš přes HBL a potom budeš moct pouštět hry z xmb menu. Ale prozatím to ještě nevydal tak to musíš pouštět přes demo patapon. A až bude ten 6.20 tn hen tak ti napišu PM a přidam to tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johcher Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 OK Díky moc za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 jo jo v poho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 naprosto skvělé moocc se těším, je skvělé, že se o to někdo stará. EDIT: myslím o HBL HEN i O toto téma:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 to maš pravdu. ti taky napišu PM až to bude vydane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 přidána nová hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Ahoj, podařilo se někomu rozchodit ten daedalus ( emu. pro N64) nějak mi to neběží plynule a některé hry nejdou vůbec, seká se to až hrůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 To se děje i na mem psp. Nevym čim to je asi je chiba někde v HBL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Zkoušel jsem všelijaká nestavení, ale nic nepomohlo, vypadá to jako by PSP výkonnostně nestíhalo, chce to asi čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Asi jo. a ostati emulatory ti jedou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 mám jen emu. pro NES, SNES, SMS, GC, ZX SPECTRUM a všechno jede na 100% Další jsem ještě nezkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Aha. notak nejspíš to bude tím HBL. Jak jsem psal předtím. jinak mě nic nenapadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Proěhla aktualizace navodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Hele okolo Daedalusu - zkoušel jsem asi 10 her a jedou jenom 2 (vlastně 1 jede skvěle a 2 má pojebaný menu) Takže na Daedalusu spustíš jenom Mario Kart 64 :D Jinak HBL to asi nezvládá páč to nespustí ani OTTD a JellyCar se sekne. Jinak tady jsou nej HB hry - http://console-forum.net/tema/104715-nejlepsi-homebrew-hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 jj. ale doufam že se všechny tyto problemy vyřeší jak bude 6.20 hen :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Bezpochyby si myslím že vyřeší protože bude pracovat jako 5.03 Slepice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 jj jen by mohli udělat něco jako cfwenabled :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 jo nebo 6.20 Prometheus a 6.20 GEN xD. Doufám že to bude možný když TN neudělá ISO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 tjn :D:D ale mohli yb upravit cfwenablel z 5.03 na 6.20 :D:D to by byla bomba :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Jupí radujte se a oslavujte. TN oznamil na svem vebu že už je podporovano 92% her :D:D a bude možne spúustit homebrews s PRX, jako jsou: PSPDisp, CSPSP Online, Fusa, LightMp3, PMPPlayer, Jdi Tube PRXDecrypter, Psardumper a atd.! Překlad z jeho stránek: 92% homebrews podporu! Nyní HEN podporuje 92% homebrews. S NID Translator (30% hotovo, veeery nudné), lze spustit homebrews s PRX, jako jsou: PSPDisp, CSPSP Online, Fusa, LightMp3, PMPPlayer, Jdi Tube PRXDecrypter, Psardumper a atd.! Některé VLF homebrews pády, budu-li tento problém;) Budu uvolnění HEN před Vánocemi na PSPGEN.COM, a můžete sledovat všechny aktualizace zde! PS PSPgo je ještě nedorazila, že došlo ke zpoždění: ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Aktualizace Tutorialu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtacz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 možná blbej dotaz, ale dá se to zprovoznit i na 6.31, nebo je 6.20 strop? tak si sám odpovím (bo jsem to konečně našel) http://psp.novinky.org/view.php?hlasovani=5&cisloclanku=2010070004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.