KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 vojtacz- dá se rozjet i na ofw 6.30/6.31 jenom si musíš koupit originalní hru Everybody’s Golf (EU) / Hot Shots Golf Open Tee (US) / Minna no golf Portable (JP) bud na umd nebo z psn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 KOSScz prosím tě nech ty návody na nikom jiným mě se z toho chce blejt když to čtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 *lol* xD nevým jestli si to četl nebo ne. ale z čj mam za 4 a je to dobrej tut tak si nestěžuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 *lol* xD nevým jestli si to četl nebo ne. ale z čj mam za 4 a je to dobrej tut tak si nestěžuj no to se máš s čím chlubit aspoň si stáhni prohlížeč co ti červeně podtrhne slovo když ho napíšeš špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 mi nějaky takovy řekni :D a kdybych tu neudělal tut na HBL tak tu do dnes možna není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 https://encrypted.google.com/search?hl=cs&source=hp&q=firefox+kontrola+pravopisu&btnG=Google+Search Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 ok už to mam v kompu tak to pofara :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 ok už jsem to opravil co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 KOSScz prosím tě nech ty návody na nikom jiným mě se z toho chce blejt když to čtu Ty máš zase smůlu, že ti to neopravuje čárky ve větě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 pokud budu dneska mejt čas tak tenhle tut předělám do čitelnosti xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 lol ja to přečtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Cely TUT Dočasně v rekonstrukci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 No sou tam jenom sobubory jak to instnu nakej navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Edit: Co je to ten root v MS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 extrahuj ten rar a psp dej do PSP-GAME MS ROOT je hlavni strana karty jak maš složky psp photo atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 OK vše nakopirovano v PSP. Teď už hotovo ? A to HBL k cemu to vlastne je ? :DDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 :D Ted to skus jestli ti to fara. A HBL je ke spuštění HB her aplikaci a emulatorů. Ale T-N jeden programator dělá hen aby šli tyto hry spouštět normalně z HL obrazovky psp neboli XMB A HB hry co tu jsou ke stažení se davají do PSP-GAME. a pak přes HBL spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 MAm problem jde mi spustit jen Patapon co stim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 spustil jsi patapon pak dal savedata odklikal a pak ve hře R? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Pustim patapona zepta se me to jestli chci vytvorit new save dam ano ale ten jak sem tam dal pres kompa mi to nenaslo..... a ve hře ? Tim myslíš jako v menu nebo obecně...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 to myslím jak se načte ta hra. a vymaž ten save cos tam dal nechat udělat a dej že nechceš udělat novy save Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Hele dělám to tak že zapnu hru,dám že nechci vytvořit new save, v menu dám continue načtu ten down. save a když pak u toho oltáře ve hře dám R tak se to sekne a vypne se mi PSP co stim ?? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Tento problém tu je řešen mnohokrát. Ale nejspíš jsi špatně provedl instalaci maš na root karty h.bin ? A smaž soubor Read me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Hel root je to kde je PSP video a naky dva soubory o flshce nebo v PSP kde sou IMAGE THEMES GAME atd ..? Dal jsem to do obouch dvou jo a co stim souborem jak je u nej napsano stahovat pouzo pro OFW vetsi nez 5.05 ? Kam snim ? Sry za blbí otázky ale já sem ohledně tohodle levej začínám ;-) :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 To ofw 6.20 nestahuj pokud ho máš. A jinak root karty je hnet to co se ti ukaže jak kartu napojíš do pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.