Anonymous_ Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 všechny hry co bych tam stahnul můžu spustit přes dosbox?? Jasne, jen si budes muset udelat (nebo stahnout predem udelanou - napr. z psp.novinky.org) konfiguraci tlacitek ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 aha ok díík :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meks Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 pls pomoze ja to nechapu pres ten navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Jestli myslíš HBL návod tak zkus zapojit mozek,je tam vše napsaný,pokud pořád nevíš napiš PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Meks a co všechno nechápeš?? Nebo kaj ses sekl?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Hele nezná někdo takovou skákačku/střílečku na DOS,už nevim jak se to menuje (hrál jsem to před cca 5 lety na WIN 98),jeto ve 2D a skákal si z plošiny na plošinu a zabíjelsi příšery,v 1 levelu byl nějakej barák,v 2 staveniště,ve 3 les, to byla jedna z 2 her který sem mohl a můžu pařit dodnes i s Transport tycoon,neznáte to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Hm, zkus to popsat trochu lepe. Arkadovych DOSovych skakacek je ranec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Ej tak to ja fakt nvm :D o něčem takovém jsem neslyšel :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 No,sorry hrál sem to když mi bylo tak 7 let :D Zabíjel si tam mimoně,byl si asi policajt (teď nevim),a ten hlavní hrdina vypadal jako rambo s vousama :D,jinak nevim :(,zkusim si před spanim vzpomenout. Dřív sem na tom old PC hrál asi 6 her a všechny si pamatuju jenom tuhle ne :(,např. Transport Tycoon,Redneck Rampage (tohle jediný si pamatuju na každej detail,např. že si mohl skočit do studnya vylezl si záchodem),LOH 1998,Fatality Racing (nějak tak se to menovalo,vim ale že to bylo Fatality,a že si tam jezdil nco jako Nascar,takový šílený závody,jezdil si až vzhůru nohama),virtual cops a další,ale tahle jediná ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Aha tak to vubec nvm :D:D to jsem nefaral ja ratči patapon apod.. :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Z toho si nic nedělej FxRiku, taky bych si zapařil spoustu her které mám v palici, ale nějak si nemůžu vzpomenout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 tojo :(,ještě co sem tak pařil byl redneck rampage a OTTD který na HBL nejde spustit,ještě co sem tak pařil byl PinBall :D. jinak sem Flippy X Reaper xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Skuz se podívat tady. http://www.bestoldgames.net/ možna tu najdeš hru svych snů :D:D A jede to přes Dos Box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Info o HBL R102 Omlouvám se ale nemam čas to překládat. Tak vam to přeložil google. :D Dnes jsem předložil určité práce v průběhu našeho SVN. Nemám v plánu vydat binární soubor pro tuto verzi, protože je stále ve vývoji. Lidé mají možnost to zkusit, ale já doporučuji, aby se široce distribuovat tuto verzi HBL.Během posledních měsíců jsme si vzít (špatný) zvyku obrovské uvolnění s každou revizí SVN. Vstoupili jsme do začarovaného kruhu, aby se zabránilo jiné stránky z "kradení našich hrom", a místo toho "dělat zpráva s každou revizí", pravidlo pomalu stal "počkat, až budeme připraveni na propuštění před odesláním kód". To není jak se SVN mělo fungovat. Tento způsob myšlení má téměř zastavil náš pokrok v HBL, a celkově to bylo špatné. Takže budeme moc snažit a měnit to, pomocí SVN "normálně": předkládá častěji a uvolnění, když jsme si jisti. I nadále očekáváme, že někteří lidé budou kompilovat a distribuovat verze HBL R102, jen aby si "nejnovější a nejlepší". Proto se budu snažit být co nejjasnější: nové revizi v SVN nutně neznamená zlepšení. Když jsme se (lidé skutečně rozvíjet HBL, že je v současné době, JJS a já), jsou přesvědčeni, že revize HBL stojí uvolnění, uslyšíte přímo od nás, ať už tady nebo ve fóru HBL, a budeme dělat vydání. Přijímáme hlášení chyb pro nejnovější verzi SVN, ale pouze v případě, že lidé, kteří hlásit chyby vědí, co se mluví. HBL R102 je práce v průběhu na zlepšení vnitřní stability HBL, a aby kompatibilitu s výstřely Hot golf 2. Nemáme začali používat údaje jsme shromáždili od memdumps ještě, takže s největší pravděpodobností bude tato verze nebude pracovat pro vás, pokud máte hotshots golf 2, jen buďte trpěliví. Pro Hot Shots golf1 nebo Patapon uživatelů, tuto revizi změn absolutně nic. Samozřejmě lidé jsou svobodní sestavit a distribuovat R102, ale pokud se lidé ptají, proč poslední revize není k dispozici na oficiální stránce, řekněte jim, je to proto, že vývojáři odhadují, že to nestojí za uvolnění. Mimochodem, jen tak víte, jeden z hlavních důvodů, proč se za toto rozhodnutí: dřív než já vydání, jsem test HBL se všemi využívá na tolik konzole jak je to možné. Tento proces obvykle trvá několik dní. Nemyslím si, že někdo jiný, kdo vydání binární verze HBL dělá. Dovolte mi to ještě jednou: od teď, novou revizi v HBL svn bude to nutně znamenat nové verze. Když cítíme připraveni na novou verzi, bude to tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Ja do toho nejdem, radšej si počkám na oficiálny HBL alebo aspon na HEN .S HBL R 101 som spokojný takže ma HBL R 102 vôbec neláka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 mě taky ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 KOSScz ty umíš sotva česky tak nedělej že nemáš čas na překlad když tě tady vidim pořád zelenýho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 tjn. nemam čas říct ségře ad to přeloží :D:D:D mafie 2 děla své divy :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 v0ndy by to mozna prelozil,preklada pro tn hen topic,a zprovoznil jsem disp pres router! zkusim jeste jiny wifi aplikace,ale je to haluz xD,takhle by se dobre delali fake na napr. gta 4,zamces psp a delas ze mackas psp a druhej clovek pc ovlada,akorat nevim kde nastavit aby to tak nejelo pomalu,ale pisou ze na hbl to jede pomalu,slo by i remote joy pres wifi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 remote joy ne nešlo. už jsem skoušel a piše to error. a zrichlit to můžeš tak že daš všechno na nejhorší grafiku. tím mislim obraz atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 jo,ale pro me je lepsi kdyz highest kvalita nez nizka xD,natocim fake xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 lol. zase něco pro male miminko xD ne prd*l xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Upraven seznam her appl a emu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Chcel by som sa opýtať. Dajú sa nainštalovať neoficiálne témy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 jaký? myslíš CTF? CXMB? pokud jo tak ty nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.