KOSScz Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 fasta- ne nepujdou. max že by TN zprovoznil na zvem henu i CFW temata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 aha :( diks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 tjn smula :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Čau.. Existuje ňákej EMUlátor na java hry ? Jako z mobilu ___.jar ? :):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 jj. PSPKVM. je to ve spoileru s emulatorama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 SUPZ :psp::psp: Díky 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Hele to de ale jenom na CFW do 3.00 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 ne. jedna verze jede i na hbl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Ahoj, lze na 6.20 provést downgrade pomocí HBL? (PSP 1004) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 myslim si že jo ale nevim to jistě. Myslim že pomocí Hellcats recovery flasher,někdo to tu psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 vnav- stači si sehnat pandoru. a MMS. ale ted mislím že to jde i bez pandora battery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexandrveliky Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 mně to nejde :( nedá se obejít kupování té hry?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Dalo by sa cez Hellcats recovery flasher downgradernúť PSP 3004 6.20? asi nie co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 a co si takhle přečíst topic pro začátečníky? kdyby to šlo tak by se už asi dávno pařili ISO na 3x a Big Lexo - co ti nejde? HBL? - jaký máš PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 myslim si že jo ale nevim to jistě.Myslim že pomocí Hellcats recovery flasher,někdo to tu psal. Díky, nehodil bys mě sem prosím ten odkaz? (To PSP je kámoše a nechce se mu platit za flash přes pandoru :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 myslim že tohle je ono : http://console-forum.net/tema/31542-hellcat-recovery-flasher-oprava-semibricku-bez-pandory-new-v1-60?highlight=hellcat+flasher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 nevyte jestli bude HBL R102? už dlouho žadna REVIZE nevyšla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Veď už je :D .. Len wololo alebo TN vravel, že nemáme od HBL R102 veľa očakávať. Ja som osobne spokojný s HBL R101 ale vyskúšať môžeš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 dej mi pls odkaz. jsem se dival na wololovem netu a tam neni r102... dej pls odkaz dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Písali sme tu aj o tom... ale inak : http://wololo.net/wagic/2010/10/15/regarding-hbl-r102-and-future-hbl-work/ Dnes jsem předložil určité práce v průběhu našeho SVN. Nemám v plánu vydat binární soubor pro tuto verzi, protože je stále ve vývoji. Lidé mají možnost to zkusit, ale já doporučuji, aby se široce distribuovat tuto verzi HBL. Během posledních měsíců jsme si vzít (špatný) zvyku obrovské uvolnění s každou revizí SVN. Vstoupili jsme do začarovaného kruhu, aby se zabránilo jiné stránky z "kradení našich hrom", a místo toho "dělat zpráva s každou revizí", pravidlo pomalu stal "počkat, až budeme připraveni na propuštění před odesláním kód". To není jak se SVN mělo fungovat. Tento způsob myšlení má téměř zastavil náš pokrok v HBL, a celkově to bylo špatné. Takže budeme moc snažit a měnit to, pomocí SVN "normálně": předkládá častěji a uvolnění, když jsme si jisti. I nadále očekáváme, že někteří lidé budou kompilovat a distribuovat verze HBL R102, jen aby si "nejnovější a nejlepší". Proto se budu snažit být co nejjasnější: nové revizi v SVN nutně neznamená zlepšení. Když jsme se (lidé skutečně rozvíjet HBL, že je v současné době, JJS a já), jsou přesvědčeni, že revize HBL stojí uvolnění, uslyšíte přímo od nás, ať už tady nebo ve fórech HBL, a budeme dělat vydání. Přijímáme hlášení chyb pro nejnovější verzi SVN, ale pouze v případě, že lidé, kteří hlásit chyby vědí, co se mluví. HBL R102 je práce v průběhu na zlepšení vnitřní stability HBL, a aby kompatibilitu s výstřely Hot golf 2. Nemáme začali používat údaje jsme shromáždili od memdumps ještě, takže s největší pravděpodobností bude tato verze nebude pracovat pro vás, pokud máte hotshots golf 2, jen buďte trpěliví. Pro Hot Shots golf1 nebo Patapon uživatelů, tuto revizi změn absolutně nic. Samozřejmě lidé jsou svobodní sestavit a distribuovat R102, ale pokud se lidé ptají, proč poslední revize není k dispozici na oficiální stránce, řekněte jim, je to proto, že vývojáři odhadují, že to nestojí za uvolnění. Mimochodem, jen tak víte, jeden z hlavních důvodů, proč se za toto rozhodnutí: dřív než já vydání, jsem test HBL se všemi využívá na tolik konzole jak je to možné. Tento proces obvykle trvá několik dní. Nemyslím si, že někdo jiný, kdo vydání binární verze HBL dělá. Dovolte mi to ještě jednou: od nynějška bude nová verze v svn HBL to nemusí nutně znamenat nové verze. Když cítíme připraveni na novou verzi, bude to tady. Preklad: UJO GOOGLE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 jj to jsem četl ale nevidim odkaz ke stažení hbl r102 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 jj to jsem četl ale nevidim odkaz ke stažení hbl r102 Ackoliv je to trapne strojove prelozeny, tak "Nemám v plánu vydat binární soubor pro tuto verzi" je myslim jasne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 aha :D to je škoda :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Úžasná zpráva! Byl vydán HBL R107 http://www.psp-hacks.com/2010/11/14/half-byte-loader-r107-released/ což zase taková zpráva neni ale! Jede na ní OTTD a Mobile Assault! Konečně asi pojede OTTD,jedna z nejlepších HB her EDIT: No to mě poser! OTTD JEDE NA HBL R107! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 hej a jaké má ta r107čka nevýhody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.