genius1994 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 žádne. pravé má asik 3-4 výhody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 idete na nu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 na jake nu???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Udělejte někdo balík a upněte ho, nebaví mě to všechno stahovat po jednom ^^ Hry v prvním postu jsou ověřený? Tak 20% mi nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 mio taky par her nefunguje :-( ale to nevadí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 mobileAssault mi jede a ottd ne, podařilo se to někomu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 mi nejede ani jedno :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 ten Transport Tycoon Deluxe na 6.20 nejede, jen na 3.xx, pokud se nemýlím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Ale ide.... Vďaka HBL R107 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 a ty si to spustil? jede to i v režimu offline? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 mi to taky nejede :-( do je na h**** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 a co Age of nations?, menu mi naběhne, ale když potvrdím start, tak nic, zadařilo se někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 ne ne. mě to same děla u teto hry a u assasinmobile nebo ja kto je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RionSK Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Hej, myslíte že budú sa postupne aktualizovávať apps aj na fw 6.31? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 napíšu zejtra návod a down OTTD http://uloz.to/5819227/ottd.exe stáhněte si HBL r107,dejte do psp,stáhněte ottd,instalujte do psp,wipněte vipínačem wifinu a spustě HBL a ottd,okolo 3 minut se to spustí Po 22 udělám tut v HEN topicu Han3: KossCZ tam dal i nefunkční hry Rione: k čemu by bylo rozrůstání novejch apps pro 6.3x fw na HBL když pujde o polovinu víc apss na 6.3x henu že?:( :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Warning! Jelikož vám nejde rozjet OTTD a lidí bude jistě přibívat + KossCZ tu neni aby to udělal,tak udělám topic s TuTem jak zprovoznit OTTD na HBL r107 ale jelikož tu nebudu tak to založit někdy v pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RionSK Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 @FxR a nevieš kedy približne bude HEN na 6.31? Niečo som čítal aj na Total_Noob-ovej stránke ale moc toho neprezrádza. Ale asi mi neostáva nič iné ako čakať, že? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 no TN říkal že to vydá před vanocama. tak ja doufam že to vydá alespon týden předem :D ale bůh vý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 tejden pred vvcema bude 6.20,6.3 musi cekat az sony vyda opravnej fw 6.4x,na tento krok tn od sony ceka jinak okolo ottd,zkusili jste vipnout wifi hlavnim hornim vypinacem hmm? pak to jde offline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 a jede ti ten assasin mobile? mě se vždy sekne když chcu spustit misli :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 tejden pred vvcema bude 6.20,6.3 musi cekat az sony vyda opravnej fw 6.4x,na tento krok tn od sony cekajinak okolo ottd,zkusili jste vipnout wifi hlavnim hornim vypinacem hmm? pak to jde offline to ano ale i tak mi to napiše fatal error, zkusím to stáhnout znovu. a jede ti ten assasin mobile? mě se vždy sekne když chcu spustit misli :( Tohle se mi stalo když jsem zapomněl nakopírovat save data patřící k r107, nechal jsem tam ty staré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 zkus znova,když tak vytahnou baterii a hbl ottd,mě to psalo že mám zaplácánou ramku,a ten mobile assault sem nezkoušel ale zkus kdyžtak stáhnout odjinud,ten HBL r107 ode mě ověřenej + ottd dám v pondělí do novýho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomiiiiiiiik Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 může se něco stát PSP když to udělám špatně??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomiiiiiiiik Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 prosim tě nevíš kde je problém? ten Patapon se mi normálně spustí ale zádný jiný hry ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 prosim tě nevíš kde je problém? ten Patapon se mi normálně spustí ale zádný jiný hry ne To proto, že se to spouští právě přes ten Patapon, víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.