NuM3Ro Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Však víme že to má jít pouze na JPN verzi, ale tématem bylo jestli jsou i EUR a USA verze taky na svým PSN... no řekl bych že ta hra celkově je (zatím) pouze na UMDčku. Btw zkoušet to nehodlám, já se budu dále držet na 5.50 GEN-u. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 JJ to děláš dobře razzer :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 wololo nepíše že to jde jen na JPN verzi ale píše že se to zatím na jiných verzích nezkoušelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 JN ale kdyby to šlo i na EU verzi notak by ji skusili jako první ne??? Podle mě EU verze nejde tak proto začaly dělat na JPN verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 J416 je japonec takže to na EU verzi nemohl testovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Jisté je, že jediná EU/US verze, na které by to mělo jít, protože je 'exploitable' je Hot Shots Golf: Open Tee (US UMD and PSN Version). Konkrétně citace ↓ Hot Shots Golf: Open Tee (US UMD and PSN Version): Exploitable, Hello World by wololo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 p-l-a-i-e-r máš pravdu že to je japonec. ale wololo je ital nebo francouz ted nevým ale četl jsem si to. Tak wololo to mohl zkoušet nebo někdo jiny z jeho týmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 ale první test byl proveden na JPN verzi protože ani wololo nevěděl co to bude za UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 jn ale ted to nejspíš vý :D tak bude možna skoušet eu verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 ¨Jsem se nedávno na jedne stránce dočetl že už to zkoušejí na EU verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovalsky Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Zdravim asi budu vipadat jak retard, ale chci se zeptat, když mam psp 1000 a chtěl bych ho dát na 6,20 (teďka mam 5,50 Gen-D3), tak mi tam asi nepujdou stažený hry z netu co? Já jsem totiš z toho co jste tu o tom říkali nepochopil vůbec nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 A proč bys to dělal? Máš PSP, které je flashnuté, jdou tam ISO hry, Homebrew aplikace, pluginy... PROČ? :D Kdybys ho updatoval na 6.20, hry ti samozřejmě nepůjdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Hele do kdy si myslíte že zprovozní ISO na HBL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 já doufal že do konce prázdnin :D nevím ale vsadím se že příští rok už určo pojedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 tak to je dobrý nemusim prodávat PSP 3004 za 200x , ale škoda že tam nepojedou Pluginy EDIT: Našel jsem nějakej 6.30,6.31 HBL který jde stáhnout ale nedoporučoval bych to je to nejpravděpodobněji fake http://dl.qj.net/psp/hacks-exploits/half-byte-loader-for-630/631.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovalsky Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 tak moc dík za info, ale jen jsem se ptal, protože nějaký hry mojí verzi fw nepodporujou, ale já si počkám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 kOVALSKY. sTAČI SI STAHNOUT PROMETHEUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 No vypadato že už o HBL pro ofw 6.20 nebudou mít zajem wololo a jeho tým ted se asi zaměří na ofw 6.30-6.31 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 existuje nějaký program jako např.PSNfucker na HBL?jde mi o to abych mohl s 6.20 jít na PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 o ja jsi myslím že ne protože nějaky program abyses připojil na psp s ofw 6.20 to jsou jenom pluginy. a plugyni ještě nejdou rozjet na hbl. ale skus počkat na isoloader už jsem slišel že by to měli ještě zkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Všetko mi ide ako má ale keď hrám nejakú hru tak mi to zamrzne a nejde to vypnúť Čo mám robiť ? za radi ďakujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 skus jinej HBL nebo updatuj na 6.20 ale jenom na 6.20! a ještě co máš za psp ? pokud 2000 tak se na HBL vyser a dej plnohodnotnej Flash pomocí Pandory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Nie nie mam psp 3000 ofw 5.70 a datacode 9c alebo d nechce sa mi to pozerat :D a v hbl by nemal byt problem... tak ja potom neviem co stym je... diki za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 sry 3004 preklep :) a update na 6.20 nechcem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 a proč? 6.20 má prej nejlepší podporu napsal to wololo (tvurce HBL),a ještě skus jinou verzy HBL ale to stim zamrzáním je divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.