sova287 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Preto lebo uz som sa dost nacakal na iso hry a naco to stale predlzovat ? a inu verzi hbl kde prosim ta stiahnem ? no aj mne sa to nezda ale co uz... diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 sova287 stejnak to máš marné na ofw 5.70 nikdy nepujde flash. protože to nema přistup do 1.5 kernel nebo do flash 0.1.2.3. Tak ratči updatuj na ofw 6.20 ten je nejstabilnější a dej si HBL rev99 a vše pojede jak má. A k těm iso hrám. Už se pracuje na iso emu. Tak bud to updatni a čekej dál. A nebo to updatni na 6.20 prodej psp za cca 3500Kč a kup si psp slim s plnohodnotným flashem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rag.doll Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Kde si vzal informaci, že se pracuje na iso emulátoru..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Šak ano ale nebude lepšie ked ostanem na 5.70 ako na 6.20 ? nebude to skorsie ako na 6.20 ? ak sa milim tak ma oprav... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 rag.dol- četl jsem to na stránce wololo.net zatiom to nejde ale pracuje se na tom cova 287- sovo i wololo tvurce hbl doporučuje updatovat na 6.20 protože na 5.70 nejspíš z 98% nebude hen. A máš tam větši stabilitu HBL větší množství fdunkčních hér aplikací a emu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Aha na tak to teda updatnem napisal by si mi navod ? lebo nechcem tam nieco dosrat diki... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 on uz je hbl r99? a iso loader se zacal vyrabet uz pred mesicem ale byl hotovej na 5 procent takze si nesputil nic,ten loader se bude asi menovat koens iso loader a k updatu,mel jsem 6.00 a updatnul jsem na 6.20 a jede mi mnohem vic veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Hej teraz tam mam hbl r99 ale stale mi to robi...Ale asi bude lepsie ked to dam nato 6.20 je tam 40 hier a 30 aplikaci ci kolko... skopcil by si mi nato nejaky navod ? thanks ta neminie :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Díky moc za r99 a mohl by jsi sehnat funkční Daedalus (emulátor N64) a OTTD jestli by jelo? P.S. máš odskoušenej ten WarCraft 2? P.S.2. Hele jede někomu AFKIM? Icq do PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 FxR ten warcraft2 mi jela jenom asik 5 sec pak sem to musel odejít z te hry bo nic nešlo dělat. ale zkuz to ted s rev 99 to možna pujde a afkim jede bez problému. Ale ted nemam psp abych mohl skusit daedalus ale skusim najít nějaky funkční :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 přidan Daedalus (N64 Emulator) měl by jet na ofww 6.20 jestli chcete ještě něco tak tu napište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Tak skpoci mi tu niekdo ten navod ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 no stahni si ofw 6.20 http://psp.novinky.org/showpage.php?name=firmware hl nestahni 6.30-6.31 pak dej ebot do psp/game a spust přes psp normalně na karte jako kdyby jsi spustil demo hru. a pak hl. u instalace nevypinej psp protože budeš mít brick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 diky moc daedalus skusim dal jsem thx ja pri warcraftu se dostanu do vyberu mezi rasama a pak se sekne,afkim skusim a uploadnu nejaky odskouseny hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 A naco sluzi ten Daedalus ? diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Daedalus je emulator stare herni konzole Nintendo 64,hry jsou v normalnim 3d graficky se podoba ps1 p.s. muzou se posilat credity? a skusim najit nejakej ps1 emulator ale to asi jede jenom na cfw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 FxR no emu nepotřebuješ na cfw to stahneš normalni hru převedeš a jedeš bomby. ale na HBL neni ps1 emu. alespon mislim :D:D jo a afkim to jede 100% alespon mě to jelo. a Upni tu nějake hry a nebo my pošli odkaz a ja je přidam k těm ostatním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 zejtra to bude ted jsem na psp na netu a bude to tak 10 veci,bude to na czshare kdyz tak reupnu na uloz.to a mam jeste skvelou stranku s hrama na emu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 ok když tak mi to pošli přes PM a ja to tam už nějak naukladam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 ISO loader už běží jakou dobu a už je dlouhou dobu pozastavený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 no iso loader je funkční zkoušel jsem to s hrou gta lcs ale tim funkční myslím že ten program tu hru najde a začne načítat a to je prozatím vše bohužel. :( ale nevym nic o tom že by byl pozastaven. se podívam na stranky od wolola a púročtu si to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 nevim m0skit0 Post subject: Re: ISO "Emulator' on the PSP!?Posted: Sun Aug 29, 2010 12:14 pm God Joined: Wed Sep 09, 2009 11:12 am Posts: 2484 Koens Loader is dead as well. If you check the project forum you'll notice how all development thread have been closed, and there's no discussion anymore about developing. And definitely people involved on it heavily lack the knowledge for writing such an advanced piece of software. Open Idea Loader was a more interesting project, since dridri actually knew what he was talking about, but it seems he couldn't get over the problems. That means I'll have to code it, after all... Just joking no tohle napsal m0skit0 tak nevim co si o tom mám myslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Tyto slova napsal wololo na svem webu. Tykají se o iso emu na psp s ofw 6.20 Byl jsem samozřejmě očekával, že od začátku jsme obdrželi hodně pomoci a velké zpětné vazby, kdy jsme vydali Half Byte Loader pro Patapon, ale jako obvykle je tu také menšina lidí (kteří mají sklon věřit, že mluví za všechny), kteří jsou nespokojeni s myšlenkou, že Half Byte nakladač nefunguje ISO. Myšlenka je plovoucí na internet, že jsem proti iso nakladače, a že to je důvod, proč není ISO Loader pro HBL. To je špatné v mnoha směrech. Za prvé, já jsem nijak zvlášť proti iso nakladače. Jsem proti pirátství, ale věřím, ty jsou dvě odlišné věci. Skutečnost, že jsou spojeny dohromady, není přímo můj problém. Co je pravda, ale je to, že je mi jedno, o ISO. Vlastně jsem se nepoužívají moje PSP hrát komerční videoher, nebo tak zřídka, že jsem většinou v pohodě s formátem UMD. Jinými slovy, nevadí mi, když lidé kód HEN nebo ISO Loader pro Patapon využívat, ale nebudu pracovat na tom sám, protože mi to jedno. Takže lidi, kteří mě kontaktovat (obvykle stupidní) představy o tom, jak zatížení ISO může zastavit hned teď, nemám ani číst ty e-maily. Za druhé, to není ", protože wololo nebo m0skit0 nebo ab5000 jsou proti ISO na jejich využívání", že žádné ISO Loader je k dispozici prostřednictvím Patapon využít. Je to proto, že to není technicky proveditelné. Loading ISO (pravděpodobně) vyžaduje jádro přístup a Patapon využívat je uživatelský režim využívat. Samozřejmě, pokud někdo chce ukázat mi špatně a kód ISO nakladač v uživatelském režimu, neváhejte to udělat, budu mít jistotu, vyzkoušet a potvrdit to. A konečně, Všechna videa jsem viděl na youtube, pokud tvrdí, že mají slepice nebo ISO Loader procházející Patapon využívat nebo Half-Byte Loader jsou padělky. Pravda jen veřejně známé (ale není k dispozici) HEN pro nové PSP Modely, že vím o tom je ten předvedl před chvílí na Davee a Team Typhoon. A jak mnozí víte, tým Typhoon přijal rozhodnutí, že nechcete uvolnit tento HEN. No, závěr je "přestat věřit vše, co vidíte na youtube". Mobilní telefon nemůže péct popcorns. HBL Nelze spustit ISO. A podle mě to Open Idea Loader znamená že by to šlo jenom že musí jyt přes větší překážky než chodil dosut :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 ISO nebude nikdy běžet na HBL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 tj ale zatím stačí ty HB hry apli a emu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.