Geoffrey Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Jaký je rozdíl mezi modrým a červeným 4GB SanDiskem? Předem dík za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bouwmeester Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 red je na gamesky... lepší čtení atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 cervenej je ultra II ??? a modrej je normal ?? cervenej rychleji zapisuje jak modry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 prostě je lepší a rychlejší červený... potom je uz rychlejší sandisk ultra II a potom je nejrychlejší EXTREME III myslim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bouwmeester Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 ne červenej je červenej(gaming) a ultra II je ultra II... stačí kouknout na sandisk.com tam máš všechno o tom ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 ne červenej je červenej(gaming) a ultra II je ultra II... stačí kouknout na sandisk.com tam máš všechno o tom ;) ultra II je přece rychlejší než red gaming sandisk nebo se mýlím :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bouwmeester Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 nevim přesně jak to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rune Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 od nejlepsi po nejhorsi Ultra II, červenej sandisk,modrej sandisk,všechno od sony :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 od nejlepsi po nejhorsi Ultra II, červenej sandisk,modrej sandisk,všechno od sony :D To je taky blbě. Takhle je to správně:Extreme III,Ultra II, červenej sandisk,modrej (a další barvy) sandisk, všechny sony :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Rajce taky blbě :D já to vemu všechno a postupně jo :D všechno od SONY, pak Sandisk Blue a Game edice ( Game sou všechny průhledný typy, rychlostně sou na tom hooodně stejně ;)..to že game edice je rychlejší sou jen fámy :D) pak je Sandisk Ultra II pak Extreme III a potom král MSPD Sandisk Gaming RapidGX (2gb stojí stejně jako obyč Game 4GB :D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Rajce taky blbě :Djá to vemu všechno a postupně jo :D všechno od SONY, pak Sandisk Blue a Game edice (rychlostně sou na tom hooodně stejně ;)..to že game edice je rychlejší sou jen fámy :D) pak je Sandisk Ultra II pak Extreme III a potom král MSPD Sandisk Gaming RapidGX (2gb stojí stejně jako obyč Game 4GB :D) nevim dek si nechal 8GB Sony, sony nemusite tak odsuzovat. Ta 8GB ma dost rychly prenos ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 bulk to posoudím až bude na trhu i 8Gb Sandisk ;)..ale to je už OT bavíme se o 4Gb :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 da8ball Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Mam 2GB Ultra II, v pondeli mi prijde 4GB Ultra II, SONY bych si nikdy nekoupil, kamos to ma a vypada ze fake :D, hold pech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 žádný pech, já jsem včera koupil 4gb sony a je do TRAGéDIE!!!! Prostě hrůza, tak pomalá není ani moje stará 16mb smartmedia. naštěstí - doplatím 200 a vymění mi ji za sandisk ultra 2 :wohow: :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eskimo Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 mam 4gb sandisk modrej a zapisuje mit to tak 5,5mb/s .... ale je fakt, že moje 1gb sony(z giga packu) je trošku rychlejší(cca 6,5mb/s¨) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tlx_man Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 jak se rozezná blue, red??? mam 2 karty SONY memory stick pro duo 4 a 2 GB na obou je napsáno magic gate a na tý 2 GB ještě high speed... jsou to ňáký šméčka? thx za info... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ywos Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 No teda nevim, mám modrej sandisk 2B a zatim mi s přehledem stačí (myslim rychlostně) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hawaxa Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 Mám dotaz...ty Sony karty http://www.levnejitonejde.cz/frontoff/?d=1275184 jsou pomalý nebo nespolehlivý? Hlavně by mě zajímalo jestli a jaká rychlost má vliv na hraní ISO her? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 hele stává se že je fake i u Sandisků ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Geoffrey
Jaký je rozdíl mezi modrým a červeným 4GB SanDiskem? Předem dík za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts