ssaaww Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 No jasný,ale podívej se třeba na LEGO Harry Potter a pak na LEGO Indiana Jones.Nemyslíš že je to rochu rozdíl?A to byl(jak jistě víš)LEGO Indiana Jones dříve.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 ...tak jsem si přečetl celej topic, a krom asi 3 příspěvků, to jsou jen blbosti polodementních děcek... co každej z vás udělá, když se mu nějaká hra nelíbí? Vyzkouší ji, smaže ji, a pak chvíli držkuje, že si ji zbytečně stahoval, nebo koupil, ani jeden případ přecí není důvod k tomu, aby to někde někomu cpal... Ok, každej má jinej oblíbenej žánr, náročnost na grafiku, hratelnost a originalitu... pro mě za mě, ať je to třeba jen "klon" tekkena nebo gow, no a? Hrajeme přeci proto, že nás to baví, a každej si v dnešní době najde hru u který vydrží... nadávat na vývojáře můžeme ale upřimně, k ničemu nám to nepomůže... A jeden fakt na závěr: každej rok vyjde několik pecek, který fakt stojej za to... takže asi tak, dnešní hry jsou na tom stejně jako ty loni, před dvěma lety a před šesti lety, kdy psp vylétlo do světa... Amen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Chtěl jsem po vás všech,aby jste řekli váš názor na hry v dnešní době a proč si myslíte že to tak je,tot' vše.Já jsem použil třeba špatnou grafiku ale váš názor mohl být ten,že hry v dnešní době mají skvělou grafiku a důvod třeba že se tvůrci hodně snaží.Ne ale vy jste se chytli toho,že říkám špatné věci o psp hrách.Navíc jsem použil slovo "například".:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Proč myslíš že jsou odfláknuté? Protože si je víc lidí stáhne jak koupí a myslíš že to se vývojářům líbí a budou se snažit dělat co největší pecku? Určitě ne. Co se týče grafiky tak se mi líbí třeba u Assassins Creed, Motor Storm, Tony Hawks ( Project 8 ) a další... Nechme se překvapit PSP2. ;) Já napsal například OK?Ne že si myslím OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 az vyjde MONSTER HUTER TRI na psp tak budu nadmiru spokojen :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anims1468624664 Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Anonymous_ : 3. Mame prvni ceskou firmu ktera ma psp jako main zarizeni.. http://www.grip-games.com/ Nedavno na PSN Minis vydali prvni svoji hru.. http://www.grip-games.com/arcadehits/ Dosud na tendle handset nikdo nedelal jelikoz to SDK a HW nutny pro vyvoj nejsou zadarmo jako napr. na iphone,android apod.. nikdo nechtel investovat statisice s nejistym vysledkem :-) A dokud se neobjevilo PSN nemelo to smysl.. psp je urcite stale v kurzu pro ty vyvojare kteri uz nekdy na neho neco delali :-) .. neni to zadna mrtva platforma :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.