Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Váš názor k dnešním hrám na psp

ssaaww

Recommended Posts

...tak jsem si přečetl celej topic, a krom asi 3 příspěvků, to jsou jen blbosti polodementních děcek... co každej z vás udělá, když se mu nějaká hra nelíbí? Vyzkouší ji, smaže ji, a pak chvíli držkuje, že si ji zbytečně stahoval, nebo koupil, ani jeden případ přecí není důvod k tomu, aby to někde někomu cpal... Ok, každej má jinej oblíbenej žánr, náročnost na grafiku, hratelnost a originalitu... pro mě za mě, ať je to třeba jen "klon" tekkena nebo gow, no a? Hrajeme přeci proto, že nás to baví, a každej si v dnešní době najde hru u který vydrží... nadávat na vývojáře můžeme ale upřimně, k ničemu nám to nepomůže... A jeden fakt na závěr: každej rok vyjde několik pecek, který fakt stojej za to... takže asi tak, dnešní hry jsou na tom stejně jako ty loni, před dvěma lety a před šesti lety, kdy psp vylétlo do světa... Amen

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl jsem po vás všech,aby jste řekli váš názor na hry v dnešní době a proč si myslíte že to tak je,tot' vše.Já jsem použil třeba špatnou grafiku ale váš názor mohl být ten,že hry v dnešní době mají skvělou grafiku a důvod třeba že se tvůrci hodně snaží.Ne ale vy jste se chytli toho,že říkám špatné věci o psp hrách.Navíc jsem použil slovo "například".:)

Odkaz ke komentáři

Proč myslíš že jsou odfláknuté? Protože si je víc lidí stáhne jak koupí a myslíš že to se vývojářům líbí a budou se snažit dělat co největší pecku? Určitě ne. Co se týče grafiky tak se mi líbí třeba u Assassins Creed, Motor Storm, Tony Hawks ( Project 8 ) a další... Nechme se překvapit PSP2. ;)

Já napsal například OK?Ne že si myslím OK?

Odkaz ke komentáři

Anonymous_ :

3. Mame prvni ceskou firmu ktera ma psp jako main zarizeni..

http://www.grip-games.com/

Nedavno na PSN Minis vydali prvni svoji hru..

http://www.grip-games.com/arcadehits/

Dosud na tendle handset nikdo nedelal jelikoz to SDK a HW nutny pro vyvoj nejsou zadarmo jako napr. na iphone,android apod.. nikdo nechtel investovat statisice s nejistym vysledkem :-) A dokud se neobjevilo PSN nemelo to smysl..

psp je urcite stale v kurzu pro ty vyvojare kteri uz nekdy na neho neco delali :-) .. neni to zadna mrtva platforma :-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu