ihaveyou Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Mám v plánu koupit doplňky do CODMW2. Mám CZ account. Chci se hlavně zeptat že to ted chci koupit tak pak mi zůstanou 4 volné sloty že? a jak pak dám ostatním udaje ?? přece jim nedám udaje k tomu mému účtu ne? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Ale ano, dáš mi (teoreticky) svůj mail a heslo, já najedu na PS Store přes tvůj účet (předtím si vytvořím s PS3 usera na tvůj PSN účet) a stáhnu to DLC. Ale pozor, nedávej to ze svého hlavního účtu. Jednak když to dáš někomu na 4 konzole, tak když se ti ta tvá posere tak už to na té 6. neuděláš. A vždy si změň heslo po tom obchodu, a dávej to je prověřeným :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ihaveyou Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Ale ano, dáš mi (teoreticky) svůj mail a heslo, já najedu na PS Store přes tvůj účet (předtím si vytvořím s PS3 usera na tvůj PSN účet) a stáhnu to DLC. Ale pozor, nedávej to ze svého hlavního účtu. Jednak když to dáš někomu na 4 konzole, tak když se ti ta tvá posere tak už to na té 6. neuděláš. A vždy si změň heslo po tom obchodu, a dávej to je prověřeným :). Jj jdi na ICQ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ihaveyou
Mám v plánu koupit doplňky do CODMW2. Mám CZ account.
Chci se hlavně zeptat že to ted chci koupit tak pak mi zůstanou 4 volné sloty že?
a jak pak dám ostatním udaje ?? přece jim nedám udaje k tomu mému účtu ne?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.