Lazy Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 chtel bych se zeptat co je to za vadu,a jakym zpusobem se da odstranit. naskoci mi nacitani xboxu pak se to prepne do menu a priblizne po 15s se zasekne. zadne cervene kruhy nesviti.sviti normalne zelene. :!: dekuju za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazy Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 nikdo nevi co s tim muze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Kdy si naposledy updatoval daschbord ... nestalo se ti to že sis chtěl nahrát poslední update daschbordu (firmwaru) xka a při tom ti vypadla elektrika a nebo si to nechtěně vypnul pak by se jednalo o brick ... mam talovej dojem že tu byl nějaký návod který tlačítka na xku zmáčknout abys si resetoval poslední známý funkční dasch ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Chyby v dashboarde sa mazu nasledovne: Vypnuta konzola, drzat male tlacidlo ))) na konzole, zapnut konzolu, pricom stale drzat ))) az kym nenabehne dash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazy Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 dekuju za rady.hned to jdu zkusit. jinak fenix:ja tu konzoly dostal.takze vubec nevim.ale jdu to zkusit. to male tlacitko myslite vedle memory zasuevk? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 na xku snad víc tlačítek není ne :D :D asi to bude to čím se synchronizujou ovladače , pak dej vědět jak si dopadl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazy Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 ted to dela zase jiny veci:-D uvodni obrazovka xka.kdyz se to nacte tak mi tam pak naskoci cerna obrazovka,jak kdyz bych vypojil kabel . nemuze se prehrivat.ale xko sviti normal zelene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazy Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 ale v podstate to dela to same.nacte se a zamrzne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Aky mas dashboard v konzole? Stiahni z xbox.com dash 9199 a skus ho updatnut, ci ho zoberie. Zelene svieti aj zdroj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raiton09 Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 jinak čistě ze zvědavosti jak de updatovat ten dahboard a k čwemu je to dobré já tam mám asi nejků prehistoricků verzua vůbec mě to v ničem nevadí zatím dík za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 jinak čistě ze zvědavosti jak de updatovat ten dahboard a k čwemu je to dobré já tam mám asi nejků prehistoricků verzua vůbec mě to v ničem nevadí zatím dík za odpověd http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_System_Software Cz: http://translate.google.sk/translate?js=y&prev=_t&hl=sk&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FXbox_360_System_Software&sl=en&tl=cs Stiahnut, rozbalit, priecinok "System update" dat na USB flashku (FAT32), pichnut do konzoly a vyhodi okno s moznostou na update... Dash 9199 http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/systemupdates.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazy Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 ja abych se priznal tak nevim jaky mam dashboard.ani nevim co to je.konzoly sem dostal.jinak kdyz to stahnu tak jak to updatnu?:-D me se to v hlavnim menu sekne.a nemuzu nic.ale podarilo se mi nejak spustit hru..ale pak to napsalo neco s ovladacem.reset controller nebo tak neco.takze prehrivat by se nemel.jinak ten zdroj mam hp-aw205ef3p jojo oranzove sviti nez zapnu konzoly,a pak zelene. ja kdyz tam zandam tu flashku tak nic.me se ten box proste sekne.a automaticky nic nenabehne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benny321 Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Dnes se mi stalo to samé, po chvíli zamrzá. Když nechám vypnutý, nějakou dobu běží, ale pak se zase kousne. Jako kdyby se přehříval... chtel bych se zeptat co je to za vadu,a jakym zpusobem se da odstranit.naskoci mi nacitani xboxu pak se to prepne do menu a priblizne po 15s se zasekne. zadne cervene kruhy nesviti.sviti normalne zelene. :!: dekuju za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Dashboard ti pri starte zamrzne? Lebo o tom je tento topik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Dnes se mi stalo to samé, po chvíli zamrzá. Když nechám vypnutý, nějakou dobu běží, ale pak se zase kousne. Jako kdyby se přehříval... To sou příznaky rrodu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Snad nemáte Jaspera :D jinak se začnu bát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 jn taky si myslim ze to bude za chvili rrod protoze kdys se xko zapne tak je chladny ale nez nabehne tak se ohreje a treba nejakej spoj pod gpu cipem se uvolni a sekne se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lazy
chtel bych se zeptat co je to za vadu,a jakym zpusobem se da odstranit.
naskoci mi nacitani xboxu pak se to prepne do menu a priblizne po 15s se zasekne.
zadne cervene kruhy nesviti.sviti normalne zelene. :!:
dekuju za rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.